Thalingatan 54

Thalingatan 54

Slutpris

2 742 000 kr


Nyvång— Åstorp

Thalingatan 54


Slutpris
2 742 000 kr

Nyvång— Åstorp

FINT 1-1/2 PLANSHUS MED UTERUM, STORT GARAGE OCH BRED UPPFART PÅ POPULÄRA NYVÅNG!

Har ni alltid velat bo i Nyvång med bekvämligheten att smidigt kunna ta er runt och få er vardag att gå ihop så har vi nu detta fina hus på Thalingatan 54!

Ett toppenboende för familjen, här finns idag fem sovrum, bred uppfart med plats till flertalet bilar, verkstad och en fantastisk trädgård i västerläge med uterum.
Idag används första delen av verkstaden som ett gym och andra delen till förvaring, ett utrymme med många möjligheter med tanke på ytorna.

Välplanerad planlösning där ni välkomnas in i en ljus hall med klinker och god plats till att hänga av er. Till höger finner ni tvättstugan som är inredd med plastmatta, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med vask.
Ett fint välbehållet kök från tidigt 2000-tal som har god plats till förvaring, arbetsytor och plats till att möbleras med ett matbord och har utgång till trädgården på framsidan. Stort härligt vardagsrum som får ett trevligt ljusinsläpp och har utgång till uterummet som ligger i ett västerläge. På somrarna står dörren i glänt där barnen kan springa fritt och lättmöblerade ytor till loungegrupp. Lättskött trädgård med gräsmatta och uteplats.
Det finns idag fem sovrum, två på första plan och tre på ovanvåningen där man inrett allrummet på ovanvåningen till ett tredje sovrum. Dock inget stängt rum med dörr utan ligger öppet mot hallen och har utgång till balkongen. Det finns ett badrum på vardera plan, helkaklat med dusch där nere och på ovanvåningen renoverades badrummet under 2021 med smakfullt utvalt kakel som skapar en wow-känsla med badkar. På ovanvåningen finner man även en klädkammare som används till förvaring.

Nyvång är en tätort som tillhör Åstorps kommun som var Skandinaviens genom tidernas största stenkolsgruva. Thalingatan ligger i ett lugnt och omtyckt område med promenadavstånd till skola, grönområden, bussförbindelser och väldigt smidigt att ta sig in till Åstorps centrum på bara några få minuter som har allt från livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral och skolor. eller in till Helsingborg genom E4:an som tar cirka 10 minuter där man har stora köpcentrumet Väla med sitt stora utbud av shopping.


Boarea/biarea
154/40 kvm
Driftkostnad
36 117 kr/år
Tomtarea
495 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2022-02-16

Mäklarhuset Helsingborg

Denna kedjehus på Thalingatan såldes av oss 2022-02-16. Se alla våra försäljningar i Nyvång samt även på Thalingatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.