Plutogatan 3

Plutogatan 3

Slutpris

4 150 000 kr


Ödåkra— Helsingborg

Plutogatan 3


Slutpris
4 150 000 kr

Ödåkra— Helsingborg

Elegant enplanhus byggt 2011 med härliga umgängesytor, trädgård i soligt läge samt dubbelgarage.

Välkomna till detta eleganta enplanhus som byggdes 2011. Huset ligger välplacerat på tomten med större delen av tomten på baksidan av huset bort från vägen. Man har även fått utrymme för en stor grusad uppfart med plats till flera bilar och ett stort dubbelgarage. Man har även skärmat av baksidan av huset både mellan garaget och huset och på andra sidan för att få tomten insynsskyddad. I trädgården har man också byggt en stor träaltan som man når både från det stora sovrummet och vardagsrummet. Det finns även ett stort växthus som även kan användas som ett litet uterum, wow!

Detta är ett väldigt genomtänkt byggt hus med vattenburen golvvärme i hela huset. Man har stora sällskapsytor med öppen planlösning. Idag har man ett sällskapsrum intill matplatsen med en mysig braskamin och ett tv-rum i andra delen av huset som går att skärma av med vikdörrar. Det allrummet går utan problem att byggas om till ett extra sovrum om behovet för det finns. Idag erbjuder huset tre bra sovrum där master bedroom har eget badrum med badkar. Ett stiligt och tidlöst Marbodalkök med närhet till stor matplats och öppet med vardagsrummet. Riktigt trevliga sällskapsytor. Köket är utrustat med diskmaskin, två vinkylar, ugn, spihäll, fläkt samt kyl och frys. Huset har även ett grovkök med bra förvaring i form av garderob, underskåp och överskåp. Här finns också tvättmaskin och torktumlare.

Kort sammanfattat är detta ett hus där det bara är att flytta in och trivas. Huset är väl underhållet och allt är i toppskick. Bekvämt med golvvärme i hela huset och allt i ett plan. Formbart från idag tre sovrum till fyra sovrum om behovet skulle uppstå. Varmt välkomna på visning med oss på Mäklarhuset!


Boarea/biarea
138/38 kvm
Driftkostnad
30 000 kr/år
Tomtarea
735 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-05-09

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Plutogatan såldes av oss 2019-05-09. Se alla våra försäljningar i Ödåkra samt även på Plutogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.