Fjärilstigen 11 / Örkelljunga

Fritidshus för dig som vill förverkliga sommarstugedrömmen!

Slutpris
1 260 000 kr
Boarea/biarea
70/14 kvm
Driftkostnad
15 151 kr/år
Totalareal
1 412 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-03-07
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Fjärilstigen såldes av oss 2019-03-07. Se alla våra försäljningar i Örkelljunga samt även på Fjärilstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fjärilstigen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till vackra Sjöhultet i Örkelljunga kommun i nordvästra Skåne. Här erbjuds nu ett charmigt fritidshus fridfullt beläget med utsikt över vackra Hultasjön. Lugnt och vackert, nära badsjö med badstrand och brygga men bekvämt nära till E-4:an för snabb transport till Örkelljunga (några minuter), Helsingborg (ca 30 min) och Ängelholm (ca 30 min). Fritidshuset är charmigt och mysigt med braskamin, glasveranda och storstuga. Här finns två sovrum. Ett boende i ett plan i genomgående bra skick. Fastigheten är belägen på en rogivande och stor naturtomt med uterum och ett förråd. Altanen, med markis och trätrall, passar utmärkt för sommarens ljumma kvällar. Här finns dessutom en gäststuga med plats för två bäddar. 

För medlemmarna i samfälligheten finns tillgång till dusch och toalett, bastu och bordtennis, samt möjligheten att låna anläggningen för tillställningar. I anslutning till anläggningen finns även tennisbana, fotbollsplan och boulebana.

Varmt välkommen att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration