Stensåkervägen 384 / Oxie Kyrkby / Oxie / Malmö

Totalrenoverad gavellägenhet på tre rum och kök på lugnt och attraktivt läge

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
3 583 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stensåkervägen såldes av oss 2019-03-15. Se alla våra försäljningar i Oxie samt även på Stensåkervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Oxie Kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen hit till Oxie Kyrkby och en trerummare om 82 kvadratmeter. Denna lägenhet är modern och erbjuder bland annat fin utsikt och fönster i flera väderstreck – ett exklusivt boende med stora sällskapsytor, fint ljusinsläpp, bra förvaringsmöjligheter och öppen planlösning.
Bostaden har en stor inglasad balkong och bostaden befinner sig på gaveln med den största trädgården i föreningen (grannar på en sida av bostaden).

Till lägenhetens pärlor hör ett modernt, ljust och öppet kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrummet renoverades år 2017 och är fint och välplanerat samt har toalett, badkar, badrumsskåp, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och spotlights. Vardagsrummet har vita väggar och parkettgolv samt är rymligt, ljust och hemtrevligt.

HSB Brf Oxiegården i Malmö är en trevlig och stabil förening med god ekonomi och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller en modern och rolig lekplats, festlokal och boulebana. I månadsavgiften om 3583 kronor ingår vatten, tv med stort kanalutbud, bredband och garage.

Bo med ett av Oxie Kyrkbys trevligaste lägen – bara ett stenkast från Anslutningen till E65:an ligger nära, vilket gör att de boende enkelt tar sig till såväl centrala Malmö som Öresundsbron och Ystad. Ypperligt läge för pendlare och kommunikationsmöjligheter med kollektivtrafik är uppskattat. Stadsbuss finns till centrala Malmö och från tågstationen reser många pendlare längre sträckor runtom i Skåne. Ett bra nät av kollektivtrafik med många avgångar ger känslan av att inget är långt borta! Med en kortare promenad når du Oxie Centrum och inom bara några minuter är du vid Förskolor. Det här är ett av Oxies mest populära områden bland barnfamijer.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration