Flybjärsvägen 22

Flybjärsvägen 22

Slutpris

4 350 000 kr


Påarp— Helsingborg

Flybjärsvägen 22


Slutpris
4 350 000 kr

Påarp— Helsingborg

VÄLDIGT FINT HUS PÅ HÖRNTOMT I POPULÄRA PÅARP MED GARAGE!

FÖRBESIKTIGAT MED DOLDA-FELFÖRSÄKRING!

Har ni varit på jakt efter ett stort hus där alla får varsitt sovrum och slipper trängas i ett litet badrum? Välkomna till Flybjärsvägen 22 som är ett 1-plans hus med inredd källare som idag har fem sovrum men kan bli sex och fyra badrum där tre av dem har golvvärme, wow! Det bästa av allt är att huset ligger på en hörntomt med en insynsskyddad trädgård med ett stort trädäck och garage i populära Påarp!

Huset har genomgått en större renovering under de senaste åren och vad som utförts finner ni under rubriken "utförda renoveringar" samt i bilagan till frågelistan under dokument och länkar.

Från att parkerat i garaget eller på uppfarten som har plats till två bilar stiger ni in i en ljus och rymlig hall med det fina Pergo Vinylgolvet som sedan leder en in till vardagsrummet som ligger öppet i vinkel till köket. Här bildas en härlig rymd och ger ett fantastiskt ljusinsläpp som erbjuder stora sociala umgängesytor och mysfaktor på hög nivå från öppna spisen. Har ni ett extra intresse för matlagning? Då kommer ni älska detta kök! Mycket god förvaring med bra arbetsytor tillsammans med en utrustad maskinpark med två ugnar, två diskmaskiner, induktionshäll, fläkt, micro, kyl och frys. Hur lyxigt med två ugnar/diskmaskiner? Bara gästerna som saknas! Från köket når man trädäcket på husets baksida, trevligt att kunna öppna upp på sommaren. På första plan finner man två helkaklade badrum med dusch och de ena har golvvärme som ligger i anslutning till ena sovrummet. Lyx i vardagen att kunna vakna upp och stiga direkt in i duschen och börja dagen. Från detta rum har man även utgång till trädäcket. De andra två sovrummen av tre på första plan får plats med säng och förvaring.

Källaren är inredd med ett stort vardagsrum med kamin, två sovrum som kan bli tre i rummet som används som kontor idag. Ett pannrum med pelletspannan, två badrum med golvvärme där det ena har dusch och det andra badkar som ger en spa känsla. För barnfamiljen är den fräscha tvättstugan med stora klinkerplattor en dröm. Mycket god förvaring i över och underskåpen med bra arbetsytor samt plats till att hänga upp tvätt. Med egen ingång utifrån genom garaget ner till källaren ger detta stora möjligheter för den som vill ha verksamhet hemma och som inte vill blanda ihop det med sitt privata hem på första plan. Ett hem som gör det enkelt att bjuda hem folk och kunna erbjuda sovplats.

På Flybjärsvägen bor ni bekvämt med närhet till skola, livsmedelsbutik som Ica Nära Handlarn, vårdcentral, Vasatorps Golfklubb, bussförbindelser, tågstation och enkelt att ta sig in till Helsingborg eller ut på E6:an. Här får barnen en lugn och trygg uppväxt.


Boarea/biarea
140/140 kvm
Driftkostnad
40 407 kr/år
Tomtarea
800 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-11-09

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Flybjärsvägen såldes av oss 2020-11-09. Se alla våra försäljningar i Påarp samt även på Flybjärsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.