Flybjärsvägen 324

Flybjärsvägen 324

Slutpris

1 300 000 kr


Påarp— Helsingborg

Flybjärsvägen 324


Slutpris
1 300 000 kr

Påarp— Helsingborg

ÄNTLIGEN EN FYRA PÅ FLYBJÄRSVÄGEN I PÅARP!

Äntligen finns nu en fyra om 118,5 kvm i två plan med en uteplats på vardera sida i populära föreningen Hsb Brf Haga!

Missa inte chansen att förvärva detta fina bostadsrättsradhus som är beläget i områdets bästa läge med skogen precis bakom som ger en ostörd och insynsskyddad baksida. Efter att ha parkerat bilen i garaget som ingår i avgiften möts man av en välskött och härlig framsida med gräsmatta, trädäck och ett stort förråd. Här får man verkligen radhus-känslan och kan följa solens timmar med uteplats på vardera sida. Bostadens planlösning är välplanerad och genomtänkt där man samlat de sociala ytorna på första plan och de privata på ovanvåningen. Hallen är ljus och rymlig med plats till att hänga av sig och finns två klädkammare där den ena är under trappen. Höger om hallen finner man köket, praktiskt med god förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord. I anslutning till köket finner man grovköket. Vardagsrummet erbjuder stora ytor med plats till både soffgrupp och matbord som sedan tar en ut till trädäcket på baksidan. Att det finns ett badrum på vardera plan är oerhört praktiskt när man är en familj. Det första är helkaklat med dusch och bastu sen det andra på ovanvåningen är med plastmatta och ett badkar.

På ovanvåningen möts man av en avlång hall som delar av de tre väldisponerade sovrummen som rymmer säng, förvaring och skrivbord.

Här bor ni på ett trivsamt område i en välskött förening där värme, vatten, bredband och en garageplats ingår i avgiften. På Flybjärsvägen bor ni bekvämt med närhet till skola, livsmedelsbutik, bussförbindelser, tågstation och enkelt att ta sig in till Helsingborg. Som medlem i föreningen har man tillgång till att utnyttja deras gemensamma pool och lekplats vilket har uppskattats hos medlemmarna.


Boarea
118.5 kvm
Avgift
6 476 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-05

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på flybjärsvägen såldes av oss 2020-05-05. Se alla våra försäljningar i Påarp samt även på flybjärsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.