Holger Danskes Gata 10

Holger Danskes Gata 10

Slutpris

1 555 000 kr


Råå— Helsingborg

Holger Danskes Gata 10


Slutpris
1 555 000 kr

Råå— Helsingborg

Välkommen till denna 3.5 rumslägenhet i gavelläge med härligt ljusinsläpp!

Äntligen finns en av de stora gavellägenheterna till salu! Lägenheten är väldigt ljus eftersom den har ljusinsläpp från tre väderstreck.

Lägenheten ligger på våningsplan två men är egentligen bara en våning upp i huset. Lägenheten är en 3.5-rumslägenhet med två stora sovrum där båda rummen har plats för dubbelsäng. Man kliver in igenom säkerhetsdörr till hallen som har gott om utrymme för avhängning och även en stor separat klädkammare. Det är öppen planlösning mellan köket och matplatsen och här ryms ett stor matbord. Köket har gott om förvaring och är utrustat med ugn med spis och fläkt, vask samt kyl/frys. Man har skjutdörrar som gör det möjligt att stänga mellan köket och matplatsen. Från matplatsen har man även utgång till den inglasade balkong i soligt söderläge, fritt från insyn. Vidare har man ett av de två stora sovrummen. Detta sovrum har väldigt gott om förvaring i en hel garderobsvägg. Badrummet renoverades 2004 när föreningen gjorde stambyte och här finns handfat toalett, handdukstork och dusch. Noterbart är att detta badrum har ett fönster vilket bara gavellägenheterna har. Vardagsrummet är stort och ljust eftersom det flödar in ljus från två väderstreck. Här finns utrymme för både en stor soffgrupp och matsalsbord. Sist men inte minst har vi det andra stora sovrummet, detta med tillgång till den separata klädkammaren.

Man bor i en populär föreningen här på Råå som sköter om sina hus bra. De har gjort väldigt mycket underhåll och ändå kunnat hålla avgiftsnivån väldigt låg. Man har som sagt bland mycket annat gjort stambyte, monterat säkerhetsdörrar, anslutet fiber m.m. Föreningen tar väl hand om sina hus. I avgiften ingår bostadsrättstillägget, värme, vatten, kabel-tv samt internet. Missa inte denna chansen!


Boarea
79.5 kvm
Avgift
4 295 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-08

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Holger Danskes Gata såldes av oss 2020-05-08. Se alla våra försäljningar i Råå samt även på Holger Danskes Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.