Rååvägen 113 / Råå / Helsingborg

Ljus & rymlig tvårumslägenhet på Råå med promenadavstånd till strand och hav.

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
66,5 kvm
Avgift
3 502 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rååvägen såldes av oss 2019-08-15. Se alla våra försäljningar i Råå samt även på Rååvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Råå är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns ännu en av de stora, populära 2½-rums lägenheterna på hela 66,5 kvm till salu på Rååvägen med promenadavstånd till strand och hav. Lägenheten ligger på fjärde våningen och är genomgående med balkong vilket gör att den blir väldigt ljus och trivsam. Det är generösa ytor med bra kök öppet till stor matplats. Mellan köksdel och matplats finns skjutdörrar om man vill stänga vid behov. Även sovrummet och vardagsrummet är rymligt och sovrummet har en separat walk-in-closet. Lägenheten har även en inglasad balkong som man når från matplatsen intill köket. Lägenheten har renoverats de senaste åren. Badrummet har dock renoverats av föreningen när de gjorde stambyte.

Man bor i en populär föreningen här på Råå som sköter om sina hus bra. De har gjort väldigt mycket underhåll och ändå kunnat hålla avgiftsnivån väldigt låg. Man har som sagt bland mycket annat gjort stambyte, monterat säkerhetsdörrar, anslutet fiber m.m. Som sagt så tar de väl hand om sina hus. Missa inte denna chansen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Råå

Råå är ett pittoreskt fiskeläge i södra Helsingborg med kullerstensgator och småbåtshamn. Råå ligger ca 5 km från centrala Helsingborg. I de äldsta delarna, vid ån och hamnen, består bostäderna mest av låga hus från slutet av 1800-talet, tiden då Råå var landets största fiskeläge. Norr om hamnen är det nyare bebyggelse. Längs Råå vallar, som byggdes som försvarsvall, finns det fin sandstrand, gamla fiskebodar, kallbadhus med bastu och camping (First Camping) med simbassäng. Det finns ett litet centrum , bestående av olika trevliga butiker, apotek, restauranger och spa mm.

Nöje

På Råå finns det många trevliga restauranger som tex Trivas På Råå (som även har spa och hotellverksamhet), Veras Deli och Cafè, Mammas kök. Det finns ett flertal frisörsalonger och fotvård. Familjeägda Trivas Spa utför de flesta behandlingar. Bad är en stor del av livsstilen på Råå. Antingen direkt från stranden eller på Råå kallbadhus som ligger vid Batteritorget, strax norr om småbåtshamnen. Där ligger också en glasskiosk som har öppet under sommarhalvåret. Shoppingutbudet längs Rååvägen är mycket trevligt. Här finns Råå sy-center, barnaffären Fjärilen och Grodan, Club Sally och Studio Stilista, som fashionistor runt om i Skåne vallfärdar till, apotek, blomsteraffär, Raw deco mm

Fritid

Råå inbjuder till en aktiv fritid. Läget vid havet med underbar utsikt lockar till långa promenader och löpturer. Längs Råån kan man vandra i lummig grönska och bara njuta av naturen. På Landskronavägen ligger Råå Puls Träningscenter, och vill man spela fotboll så är Råå IF klubben som gäller! Råå Vattenskidklubb har kurser i vattenskidor eller wakeboard, och anordnar företagsevent, möhippor mm. På Rååvallar anordnar Helsingborgs Simsällskap simskolor under sommarmånaderna.

Kommunikation

Bussförbindelserna till både Helsingborg och Landskrona är goda.

Familjeliv

I närområdet finns skolorna Råå södra skola, Högastensskolan, Montessoriskolan Kärnhuset, Helsingborgs Sportgymnasium samt ett antal förskolor.

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration