Lindforsgatan 37

Lindforsgatan 37

Slutpris

4 500 000 kr


Ramlösa— Helsingborg

Lindforsgatan 37


Slutpris
4 500 000 kr

Ramlösa— Helsingborg

Enplanshus med källare på ett underbart läge!

Nu har vi äntligen nöjet att kunna presentera detta fina enplanhus med källare på Lindforsgatan 37 på en lugn återvändsgata. Huset ligger fritt vid grönskan och med väldigt lite insyn.

Man kliver in i en rymlig hall som har både ett skåp och en separat gästtoalett. Inledningsvis ligger det klinkergolv med golvvärme, perfekt om man kommer in med blöta kläder och skor. Vid hallen ligger först de tre sovrummen samt entréplanets badrum där det finns dusch. Vidare hittar vi ett stort vardagsrum i vinkel med utrymme för både rejält soffgruppsmöblemang men även stort matbord. Från vardagsrummet når man även den stora verandan i soligt söderläge. Intill matplatsen har vi det stora köket där det också ryms en liten matplats. Köket är utrustat med stor kyl och frys, diskmaskin, ugn med spis samt fläkt.

På källarplan hittar vi förutom massa förvaringsutrymmen även ett extra gäst-/sovrum, kontorsutrymme, gillestuga, matkällare, tvättstuga och badrum med dusch och bastu. Källarplan har även en egen ingång från utsidan.

Med Ramlösa Brunnspark runt hörnet tar du dig snabbt och enkelt ut i löpspåret eller på mysig picknick. Via en promenad eller cykel har du goda förbindelser med både tåg och buss så att du spontant kan åka till vänner eller gå på stan när du känner för det. Till stranden på Råå är det bara några minuters bilfärd. Ramlösa är ett lugnt och barnvänligt område med flera förskolor och skola i området. Här bor många barnfamiljer.

Kort sammanfattat är detta ett drömboende som inte finns på marknaden allt för ofta. Missa inte denna chansen om du vill bo i Ramlösa!


Boarea/biarea
109/109 kvm
Driftkostnad
33 120 kr/år
Tomtarea
668 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-02-17

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Lindforsgatan såldes av oss 2021-02-17. Se alla våra försäljningar i Ramlösa samt även på Lindforsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.