Folke Bernadottes väg 361 / Ramlösa / Helsingborg

Mycket fint radhus i Ramlösa

Slutpris
3 460 000 kr
Boarea/biarea
121/80 kvm
Driftkostnad
35 500 kr/år
Totalareal
220 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-02-20
Bostaden är såld!

Denna radhus på Folke Bernadottes Väg såldes av oss 2019-02-20. Se alla våra försäljningar i Ramlösa samt även på Folke Bernadottes Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ramlösa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Ramlösa och detta radhusboende om 121 mycket välskötta kvadratmeter. Här kliver du in i ett fräscht och välplanerat hus med fräscha ytskikt och bra förvaringsmöjligheter. Nästan hela bostaden har renoverats sedan 2016 och man har bland annat tagit ner en vägg i köket vilket ger en mycket härlig rymd och öppna ytor. Istället för väggen så har man en köksö och den tillsammans med övriga skåp ger mycket bra förvaring. Köket renoverades 2017 och då byttes även alla vitvaror. Badrummet på entréplan är äldre men man har uppdaterat all inredning. Stort vardagsrum med utrymme både för en stor soffgrupp och stort matsalsmöblemang. Från vardagsrummet kan man gå ut till trädgården som under 2018 fått en stor träaltan och ett platsbyggt utekök. Trädgården är i soligt söderläge där man har solen nästan hela dagen.

Vidare på ovanvåningen finner vi tre rymliga sovrum, hallen kan användas som litet mysig sitthörna, samt badrum som renoverades 2016. Alla ytskikt är mycket fräscha och man har genomgående parkettgolv. Även källarplanet har renoverats och här finns ett stort allrum, tvättstuga samt ett extra sovrum där man också byggt en stor walk-in-closet.

Här bor man på ett barnvänligt och till större del bilfritt område. Man bor med promenadavstånd till förskola, natursköna Brunnsparken m.m.

Detta är ett av de finaste radhusen på området. Välkommen på visning!

Det finns ett besiktningsprotokoll från 2017-05-08 som man kan få ta del av. Sedan dess har inga påverkande renoveringar gjorts.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration