Fontängången 4

Fontängången 4

Slutpris

1 695 000 kr


Ramlösa— Helsingborg

Fontängången 4


Slutpris
1 695 000 kr

Ramlösa— Helsingborg

FIN LÄGENHET PÅ POPULÄR ADRESS I TVÅ-PLAN MED UTEPLATS!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva detta trevliga bostadsrätts-radhus i två-plan med trädgård och uteplats på en populär adress, Fontängången 4.

Här erbjuds en praktisk och välplanerad planlösning som passar paret så som familjen. En välkomnande ljus och rymlig hall med ett snyggt laminatgolv är det första man möts av när man kliver innanför ytterdörren. På hallens vänstra sida finner man badrummet, helkaklat med ett grått klinkergolv tillsammans med ett vitt kakel på väggarna som renoverades 2012. Utrustat med golvvärme, wc, kommod, skåp och dusch. Köket ligger på hallens högra sida, trevligt och stilrent kök med vita luckor, vitt kakel, en ek bänkskiva som sedan går över till en rostfri diskbänk. Välplanerade ytor som gör att man får plats med en matplats och väldigt goda arbetsytor. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys.

När man kliver in i vardagsrummet möts man av ett härligt ljusinsläpp som fyller upp rummet. Inredningen går i ljusa toner, med ett vitlaserat ekparkett golv (2016), vitmålade väggar och en fondtapet. Här finns det plats till ett större matbord, perfekt när gästerna är på besök och möjlighet till en stor soffgrupp med tv-bänk. Genom vardagsrummet har man utgång till baksidan, lättskött trädgård. En trädgård med ett stort trevligt trädäck som rymmer en större matgrupp och plats till grillen, en favoritplats på sommaren. Det ligger en stenlagd stig till grinden och på vardera sida ligger det en gräsplätt. Här har man även ett kallförråd, smidigt att kunna förvara trädgårdsredskapen.

På ovanvåningen är alla de tre sovrummen samlade, en klädkammare och det andra badrummet. De tre sovrummen är i bra storlekar med plats till säng, förvaring och skrivbord med trevligt ljusinflöde i samtliga. Fint badrum inrett med våtrumstapet och en grå plastmatta, praktiskt att ha två badrum med ett på varje plan. Utrustat med wc, tvättho, badkar, torktumlare, tvättmaskin och ett skåp.

Fördelarna med att bo just här är många, för att nämna några är det att man har två badrum, ett på varje plan där man kan välja mellan dusch eller badkar, mycket praktiskt! Förvaringen har man verkligen tänkt på, köket har bra med skåp, på ovanvåningen finns en klädkammare, alla tre sovrum är välplanerade med goda ytor med plats till förvaring och på baksidan har man ett kallförråd. Bilplats både för den som bor där och för gästerna ligger inte långt ifrån, smidigt om man har barn eller har varit och handlat.

Välkommen till ditt nya hem!
______________________________________
Tänk på att det är viktigt att vara förberedd inför visningen. Efter visningen så kan budgivningen dra igång ganska snabbt och är man inte tillräckligt förberedd så kan man därför riskera att missa chansen att delta.

Det första steget är att man har ett giltigt lånelöfte från banken. Har du inte det? Hör av dig till mig så kan jag hjälpa dig med det. Vi har samarbete med en bank som har bra erbjudanden till just våra kunder.

Bor du i hus eller bostadsrätt och behöver sälja innan du kan köpa? Hör av dig omgående till mig så kan jag komma hem till dig så fort som möjligt och titta på det så ni vet förutsättningarna för er egen försäljning, vad ni kan få för det och hur lång tid det kan tänkas ta att sälja. Kanske har jag redan just din köpare i mitt spekulantregister?

Tveka inte att höra av er till mig om ni behöver hjälp att förbereda er! Ni når mig på 073-516 39 91 eller pontus.aronsson@maklarhuset.se


Boarea
102.5 kvm
Avgift
6 494 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1
Såld
2018-10-17

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på fontängången såldes av oss 2018-10-17. Se alla våra försäljningar i Ramlösa samt även på fontängången.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.