Humlegatan 9 / Röstånga / Svalöv

Charmig villa med fantastiskt läge inbäddad av skog och bäck.

Slutpris
1 675 000 kr
Boarea/biarea
160/90 kvm
Driftkostnad
39 560 kr/år
Totalareal
3 467 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-02-08
Bostaden är såld!

Denna villa på humlegatan såldes av oss 2019-02-08. Se alla våra försäljningar i Röstånga samt även på humlegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Röstånga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna charmiga villa om 160 + 90 kvm med fyra till fem sovrum. Villan är belägen på en stor tomt (3 467kvm) som är inbäddad av skog och bäck. Läget är lugnt och trivsamt även fast man bor så pass nära in till Röstångas mittpunkt. Väl på baksidan av huset där större delen av trädgården är så är man helt för sig självt och har ingen insyn från någon granne. Huset ligger längst in på Humlegatan och därför passerar inga bilar förbi huset. Väl inne i huset möts man av en rymlig hall med gott om avhängningsmöjligheter för ytterkläderna. Vidare har man vardagsrummet där det finns utrymme till både en stor matplats och en stor soffgrupp. Det är öppen planlösning mellan vardagsrummet, matplatsen och köket och det finns framtagen tegelvägg och takbjälkar med spotlights. Köket renoverades 2018 och är inköpt på IKEA. Alla vitvaror förutom kylen och frysen är helt nya. I köket finns också vattenburen golvvärme. Från köket har man nedgång till en stor matkällare. Vidare på bottenvåningen så har vi ett sovrum, en farstu samt ett rum som idag används till förvaring men som kan fungera som ett extra sovrum. På ovanvåningen har vi de resterande tre sovrummen som är väldigt rymliga. Vi har även en toalett samt ett badrum. Sedan ett par år tillbaka så har nuvarande ägare installerat jordvärme och tilläggsisolerat huset vilket har gjort stor positiv påverkan av driftkostnaderna. I år har de även dragit nya rör för inkommande vatten samt ny elcentral som sitter i matkällaren.

Sammantaget är detta det perfekta huset för familjen som behöver mycket ytor och som vill bo nära till affär, kommunikation, skolor m.m. men som ändå vill njuta av lugnet från naturen.

Röstånga ligger mycket naturskönt med Söderåsens Nationalpark alldeles in på knuten samt flera naturreservat i närheten. I Röstånga finns stora möjligheter till skiftande upplevelser i form av vandring, cykling, ridning med mera. Sommartid finns det även ett friluftsbad vid campingen. I Röstånga finns ICA Nära, pizzeria och café.

Röstångas skola, Midgård, är en modern skola. Barnen undervisas i årskurs 1-6. När sedan högstadiet tar vid, åker barnen buss till Svalöv. På Midgård finns också ortens bibliotek.
Det finns dagliga bussförbindelser till och från Röstånga till Svalöv, Klippan och Stehag. I Stehag går sedan pågatåg vidare till Eslöv-Malmö.

Huset har blivit besiktigat, protokollet finns uppladdat på hemsidan.

Välkommen hem!
______________________________________
Tänk på att det är viktigt att vara förberedd inför visningen. Efter visningen så kan budgivningen dra igång ganska snabbt och är man inte tillräckligt förberedd så kan man därför riskera att missa chansen att delta.

Det första steget är att man har ett giltigt lånelöfte från banken. Har du inte det? Hör av dig till mig så kan jag hjälpa dig med det. Vi har samarbete med en bank som har bra erbjudanden till just våra kunder.

Bor du i hus eller bostadsrätt och behöver sälja innan du kan köpa? Hör av dig omgående till mig så kan jag komma hem till dig så fort som möjligt och titta på det så ni vet förutsättningarna för er egen försäljning, vad ni kan få för det och hur lång tid det kan tänkas ta att sälja. Kanske har jag redan köparna i mitt spekulantregister?

Tveka inte att höra av er till mig om ni behöver hjälp att förbereda er! Ni når mig på 0793-47 38 21 eller j.eriksson@maklarhuset.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration