Svartögatan 36

Svartögatan 36

Slutpris

5 200 000 kr


Rydebäck— Helsingborg

Svartögatan 36


Slutpris
5 200 000 kr

Rydebäck— Helsingborg

HEMTREVLIGT 2-PLANSHUS PÅ HÖRNTOMT MED GARAGE, SPABAD, UTERUM, TRÄDÄCK I OMTYCKTA RYDEBÄCK!

Äntligen kan vi presentera detta hemtrevliga boende i två plan om 143 kvm på hörntomt som har garage, spabad, kamin, uterum, trädäck och beläget i omtyckta Rydebäck, välkomna till Svartögatan 36!

Parkera bilen på uppfarten eller garaget och välkomnas in av en ljus hall med klinker som sedan går över till det genomgående parkettgolvet. På första plan är det golvvärme som är fördelad på ett kaklat badrum med dusch, tvättstuga, smakfullt inrett kök där man verkligen tänkt på förvaringen och arbetsytorna tillsammans med en komplett maskinpark för att höja matlagningsglädjen. Härifrån når ni den stenlagda uteplatsen med spa:et. Vardagsrummet fylls med härligt ljusinsläpp, lättmöblerade sällskapsytor och en trevlig detalj men även bra värmekälla är att det är installerat en kamin. Från vardagsrummet når man det stora uterummet som gör det kul att bjuda hem vännerna/familjen. Här får alla plats och på sommaren öppnar ni upp mot trädäcket och gräsmattan. En fantastisk trädgård som är välskött och ligger i ett härligt solläge!

Ovanvåningen fördelar sig på tre sovrum i bra storlekar med möjlighet till fyra i det som idag kallas för allrum med egen klädkammare. Här finner vi även husets andra badrum som även detta är kaklat och utrustat med golvvärme och dusch.

Här bor man med promenadavstånd till Rydebäck centrum med mataffär, apotek, pizzeria, bibliotek, vårdcentral m.m. För er med barn så finns det två grundskolor Rydebäckskolan F-9, samt Rydebäcks Montessoriskola F-6. Det finns ett par förskolor, bl.a. Vindögatans förskola och Förskolan Blidögatan. Smidigt för pendlaren då ni har tågstation, busshållplatser inom räckhåll och kan fort komma ut på motorvägen med bil. Här finns även fotbollsplan, idrottshall, golfbana, naturen och havet inom kort avstånd, ett område att trivas i med andra ord!


Boarea/biarea
143/57 kvm
Driftkostnad
48 660 kr/år
Tomtarea
392 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-06-17

Mäklarhuset Helsingborg

Denna kedjehus på Svartögatan såldes av oss 2022-06-17. Se alla våra försäljningar i Rydebäck samt även på Svartögatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.