Frösögatan 11

Frösögatan 11

Slutpris

1 995 000 kr


Rydebäck— Helsingborg

Frösögatan 11


Slutpris
1 995 000 kr

Rydebäck— Helsingborg

Trerumslägenhet på femte våningen med inglasad balkong i sydvästläge.

Varmt välkomna till denna välplanerade och rymliga trerumslägenhet på Frösögatan 11!

Man tar bekvämt den stora hissen direkt från markplan upp till femte våningen där vi hittar denna lägenhet. Man möts av en hall där det går att hänga av ytterplaggen. Det finns även utrymme för extra garderob om man skulle önska. I anslutning till hallen finns badrummet som är stort och här finns dusch, handfat med kommod och spegelskåp, toalett och även tvättmaskin och torktumlare. Ovanför tvättmaskinen och torktumlare sitter överskåp, alltså väldigt god förvaring i badrummet.

Vidare erbjuds ett vardagsrum med delvis öppen planlösning till matplatsen och köket. Från vardagsrummet når man även den stora inglasade balkongen som vetter mot sundet och man kan även se en del av Ven. Balkongen är möblerbar och här finns gott om utrymme för ett matbord med stolar. Köket har även det gott om förvaring och är utrustat med inbyggd ugn och micro, spishäll med fläkt samt diskmaskin. Ovanför köksbänken sitter kakelplattor. Lägenheten har två bra sovrum där det finns utrymme för en dubbelsäng i båda sovrummen. Det ena sovrummet har en egen walk-in-coset.

Kort sammanfattat så bor man här i en inflyttningsklar lägenhet med närhet till allt som Rydebäck centrum erbjuder. Kort promenadavstånd till tåg-/busstation. Huset är välskött och förvaltas av HSB.
Varmt välkommen på visning!
______________________________________
Tänk på att det är viktigt att vara förberedd inför visningen. Efter visningen så kan budgivningen dra igång ganska snabbt och är man inte tillräckligt förberedd så kan man därför riskera att missa chansen att delta.

Det första steget är att man har ett giltigt lånelöfte från banken. Har du inte det? Hör av dig till mig så kan jag hjälpa dig med det. Vi har samarbete med en bank som har bra erbjudanden till just våra kunder.

Bor du i hus eller bostadsrätt och behöver sälja innan du kan köpa? Hör av dig omgående till mig så kan jag komma hem till dig så fort som möjligt och titta på det så ni vet förutsättningarna för er egen försäljning, vad ni kan få för det och hur lång tid det kan tänkas ta att sälja. Kanske har jag redan köparna i mitt spekulantregister?

Tveka inte att höra av er till mig om ni behöver hjälp att förbereda er! Ni når mig på 0793-47 38 21 eller j.eriksson@maklarhuset.se


Boarea
80 kvm
Avgift
5 338 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2019-03-13

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Frösögatan såldes av oss 2019-03-13. Se alla våra försäljningar i Rydebäck samt även på Frösögatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.