Kyrkvägen 5 / Ven / Sankt Ibb / Landskrona

Toppskick på Ven med stor uteplats och förmånlig avgift

Slutpris
900 000 kr
Boarea
22 kvm
Avgift
771 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kyrkvägen såldes av oss 2018-11-05. Se alla våra försäljningar i Sankt Ibb samt även på Kyrkvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ven är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Öresunds eget sommarparadis Ven har vi nu förmånen att kunna presentera denna ytterst väldisponerade och smakfullt renoverade lägenhet där kvadratmetrarna tagits till vara på bästa sätt. Här kompletteras ett såväl elegant som välutrustat och funktionellt kök av ett mysigt, inbjudande sovrum samt ett rymligt badrum i sobert, stilfullt utförande. Enhetliga ytskikt tillsammans med genomtänkta materialval bidrar till exklusiv känsla och inflyttningsklart skick.

Det utmärkta gavelläget i utkanten av föreningen erbjuder såväl avskildhet som utmärkta möjligheter till njutbara stunder på den väl tilltagna uteplatsen med utrymme för loungegrupp, matplats, grill och solstolar efter behov och önskemål.

Beskedlig avgift tillsammans med tillåten andrahandsuthyrning skapar utmärkta förutsättningar för förmånliga ägandekostnader. Bostadsrätten överlåtes möblerad om så önskas.

Från läget mitt på ön har man närhet till såväl butik och kommunikationer som restauranger, Kyrkbackens hamn och Norreborgs hamn.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration