Mildahns väg 21

Mildahns väg 21

Slutpris

4 500 000 kr


Ven— Sankt ibb— Landskrona

Mildahns väg 21


Slutpris
4 500 000 kr

Ven— Sankt ibb— Landskrona

Arkitektritad pärla på Ven omgiven av fria vyer och hänförande havsutsikt

På sommarparadiset Ven, knappa tio minuters promenad från Bäckviken, har vi nu förmånen att kunna presentera detta stilfulla, arkitektritade hus. På en plats omgiven av böljande fält och fri sundsutsikt har huset uppförts med en uppenbar känsla och omsorg för såväl materialval som detaljer. Putsade väggar, träbjälkar, Velfacfönster, sedumtak och golvvärme förenas i en tilltalande helhet som andas rofylldhet, tidlöshet och kompromisslöshet. Den smakfullt anlagda trädgården i solsäkert västerläge erbjuder såväl uteplats under bar himmel som ett trivsamt lusthus som kan nyttjas efter behov och önskemål.

På entréplanet välkomnas man av en öppen, luftig planlösning där kök, vardagsrum och matplats förenas och kompletteras av ett sovrum, ett helkaklat badrum samt groventré / tvättstuga. På ovanvåningen möts man av ett genomgående allrum med fri panoramavy mot såväl öst som väst, dessutom ett generöst tilltaget sovrum, ett helkaklat badrum med både dusch och badkar samt ett mindre rum / nisch som idag nyttjas som kontor.

Gästrummet i den kompletterande huslängan erbjuder egen ingång, pentry och helkaklat badrum. Utmärkta förutsättningar för att inhysa släkt och vänner, alternativt generera sidoinkomst via uthyrning för den driftige. Här finns även ett förråd samt en carport i anslutning till uppfarten.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning!


Boarea/biarea
126/30 kvm
Driftkostnad
25 180 kr/år
Tomtarea
800 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-08-19

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Mildahns väg såldes av oss 2019-08-19. Se alla våra försäljningar i Sankt ibb samt även på Mildahns väg.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.