Trettongården 14

Trettongården 14

Slutpris

1 700 000 kr


Ven— Sankt Ibb— Landskrona

Trettongården 14


Slutpris
1 700 000 kr

Ven— Sankt Ibb— Landskrona

Njutbart & bekymmersfritt på Ven

Inför stundande sommarsäsong erbjuds nu ett ypperligt tillfälle att förvärva en av de få bostadsrätterna i populära Brf Trettongården på Öresunds pärla Ven. Hit kan du komma, sätta nyckeln i dörren och bara njuta av parkliknande miljöer, välansade gräsmattor, poolhus med gemensam pool och boulebana. I den exemplariskt skötta föreningen ingår nämligen skötsel av såväl privata uteplatser och häckar som de allmänna ytorna och faciliteterna i den förmånliga månadsavgiften om ca 1 900 kr/mån. Fiber finns indraget och att andrahandsuthyrning inte är tillåten bidrar till trygghet och gemenskap som värdesätts av medlemmarna i föreningen.

Bostadsrätten utbjuds i inflyttningsklart skick med rejäl, avgränsad uteplats i solsäkert västerläge samt en mindre på entrésidan där morgonkaffet med fördel kan avnjutas. Den väldisponerade planlösningen fördelar sig på vardagsrum, kök och matplats tillsammans med ett generöst tilltaget badrum på entréplan samt två sovrum och en klädkammare på ovanvåningen.

Läget mitt på ön mitt på ön erbjuder närhet till butik, restaurang och busslinje. Dessutom parkeringsplatser, bastu, en stor gräsmatta där barnen kan leka fritt samt en allmänt härlig pittoresk miljö som andas sommar och lugn. Helt enkelt ett bekymmersfritt fritidsboende dit man kan komma, bara slappna av och ta del av allt som Ven har att erbjuda med bad, golfbana och aktiviteter enbart några minuter bort.

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning.


Boarea
54 kvm
Avgift
1 915 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-03-28

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på Trettongården såldes av oss 2019-03-28. Se alla våra försäljningar i Sankt Ibb samt även på Trettongården.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.