Trettongården 14 / Ven / Sankt Ibb / Landskrona

Njutbart & bekymmersfritt på Ven

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
1 915 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-03-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trettongården såldes av oss 2019-03-28. Se alla våra försäljningar i Sankt Ibb samt även på Trettongården

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ven är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Inför stundande sommarsäsong erbjuds nu ett ypperligt tillfälle att förvärva en av de få bostadsrätterna i populära Brf Trettongården på Öresunds pärla Ven. Hit kan du komma, sätta nyckeln i dörren och bara njuta av parkliknande miljöer, välansade gräsmattor, poolhus med gemensam pool och boulebana. I den exemplariskt skötta föreningen ingår nämligen skötsel av såväl privata uteplatser och häckar som de allmänna ytorna och faciliteterna i den förmånliga månadsavgiften om ca 1 900 kr/mån. Fiber finns indraget och att andrahandsuthyrning inte är tillåten bidrar till trygghet och gemenskap som värdesätts av medlemmarna i föreningen.

Bostadsrätten utbjuds i inflyttningsklart skick med rejäl, avgränsad uteplats i solsäkert västerläge samt en mindre på entrésidan där morgonkaffet med fördel kan avnjutas. Den väldisponerade planlösningen fördelar sig på vardagsrum, kök och matplats tillsammans med ett generöst tilltaget badrum på entréplan samt två sovrum och en klädkammare på ovanvåningen.

Läget mitt på ön mitt på ön erbjuder närhet till butik, restaurang och busslinje. Dessutom parkeringsplatser, bastu, en stor gräsmatta där barnen kan leka fritt samt en allmänt härlig pittoresk miljö som andas sommar och lugn. Helt enkelt ett bekymmersfritt fritidsboende dit man kan komma, bara slappna av och ta del av allt som Ven har att erbjuda med bad, golfbana och aktiviteter enbart några minuter bort.

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration