Orrstigen 10 E / Saxtorpsskogen / Saxtorp / LANDSKRONA

Naturskön villatomt i Saxtorpsskogen

Slutpris
850 000 kr
Tomtarea
1 505 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Landskrona Saxtorp 89:11/89:12
Såld
2017-03-17
Bostaden är såld!

Denna tomt på Orrstigen såldes av oss 2017-03-17. Se alla våra försäljningar i Saxtorp samt även på Orrstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Saxtorpsskogen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Naturskönt belägen villatomt om ca 1 300 kvm i Saxtorpsskogen (ej detaljplanerat område). Positivt förhandsbesked medger byggnation av ett 1-planshus (med eller utan inredd vind) med en boyta upp till 230 kvm + garage om 60 kvm, vilket är ovanligt i Saxtorpsskogen. Kommunalt VA finns i anslutning till fastigheten. Fastigheten är lättillgänglig och läget är mycket förmånligt för pendlare då det endast tar ca 30 min med bil till Malmö, 35-40 min till Kastrup eller knappt 25 minuter till Helsingborg. Tågstation finns i närliggande samhället Häljarp (ca 10-15 min med cykel), liksom allmän service, golfbana, ICA och restauranger. Närhet till Barsebäcks golfbana, hav, Saxtorps konstgjorda sjöar och underbara promenadstråk.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration