Sök Meny
Såld

Simrishamn - Simrislund / Timotejgatan 5

Välskött familjevilla, ett plan med källare. På entréplanet finns allrum i vinkel med utgång till inglasat uterum i västerläge. Väl tilltagna rum, från ett av sovrummen utgång till stensatt, skyddad uteplats med markis. Smedstorpskök i ek med svarta granitbänkar. Nytt duschrum 2016 med klinkergolv, golvvärme och kaklade väggar. Källaren är inredd för bostadsändamål, här finns fyra rum, ytterligare duschrum, bastu, tvättstuga samt diverse praktiska utrymmen. Ett stort plus är dubbelgaraget med extra bred elport och med plats för två bilar på rad. Insynsskyddad innerträdgård.

Sponsrade länkar
Simrishamn / Simrislund
Timotejgatan 5
Slutpris: 2 550 000 kr
Boarea/biarea: 112/175 kvm
Driftkostnad: 27 336 kr/år
Tomtarea: 716 kvm
Rum: 7 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-02-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Simrishamn / Timotejgatan
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!