Gamla E4an 16 / Skånes Fagerhult / Örkelljunga

Funkisvilla med omfattande renoveringsbehov

Slutpris
400 000 kr
Boarea/biarea
148/74 kvm
Totalareal
1 326 kvm
Såld
2019-07-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Gamla E4an såldes av oss 2019-07-18. Se alla våra försäljningar i Skånes Fagerhult samt även på Gamla E4an

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skånes Fagerhult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fastighet med omfattande renoveringsbehov med enkel standard belägen i Skånes Fagerhult utanför Örkelljunga. Två våningar plus hel källare och stor trädgård. Boytan är på 148 kvadratmeter och innefattar sju rum (med möjlighet till många sovrum) och kök. Entréplanet består av kök, hall, sovrum och vardagsrum. Ovanvåningen har fem rum och delar av ett kök kvar. I källarvåningen finns stora förvaringsmöjligheter. Tomten som är friköpt är på 1320 kvadratmeter. Möjlighet med två våningsplan att skapa ett boende för två familjer med separat ingångar.

Mest troligt kommer nästa ägare behöva ödsla en hel del kärlek på huset. Kanske är det du som är redo för detta?
Man får ej beträda byggnaden utan överenskommelse med ansvarig mäklare. Välkommen att kontakta oss för mer information samt bokning av visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.