Sök Meny
Såld

Trelleborg / Skegrie - Skegrie - gamla delen / Korsåkersvägen 8

En kvarts bilfärd söderut från Malmö ligger Skegrie - en by som växer så det knakar! Detta fantastiskt charmiga hus ligger i den gamla delen av Skegrie där den lantliga känslan finns bevarad med sin äldre bebyggelse och mysiga grusvägar. Huset byggdes förmodligen år 1900 och flertalet renoveringar har gjorts de senaste två åren. Nytt badrum byggdes i tidsenlig stil där man tänkt på detaljerna. Vardagsrummet är genomgående med ljusinsläpp i två väderstreck och intill detta finns köket med vita luckor och nyare maskiner. Matplats samt ett praktiskt utrymme under trappan som t.ex. kan nyttjas som skafferi. Från köket når man terrassen och den mysiga lummiga trädgården i söderläge. Ovanvåningen består av ett sovrum med gott om garderobsutrymme samt ett allrum som funkar fint som gästrum, arbetsrum etc. Fiber är indraget. Fristående förrådslänga där värmepannan finns i ena delen. Skola och förskola på promenadavstånd. Regionbuss 146 stannar vid motorvägen och buss 181 stannar ca 100 m från huset. Välkommen till Skegrie!

Sponsrade länkar
Trelleborg / Skegrie / Skegrie - gamla delen
Korsåkersvägen 8
Slutpris: 2 170 000 kr
Boarea: 66 kvm
Driftkostnad: 17 887 kr/år
Tomtarea: 214 kvm
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-08-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Skegrie / Korsåkersvägen