Korsåkersvägen 8 / Skegrie - gamla delen / Skegrie / Trelleborg

Slutpris
2 170 000 kr
Boarea
66 kvm
Driftkostnad
17 887 kr/år
Tomtarea
214 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-08-23
Bostaden är såld!

Denna parhus på Korsåkersvägen såldes av oss 2017-08-23. Se alla våra försäljningar i Skegrie samt även på Korsåkersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skegrie - gamla delen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En kvarts bilfärd söderut från Malmö ligger Skegrie - en by som växer så det knakar! Detta fantastiskt charmiga hus ligger i den gamla delen av Skegrie där den lantliga känslan finns bevarad med sin äldre bebyggelse och mysiga grusvägar. Huset byggdes förmodligen år 1900 och flertalet renoveringar har gjorts de senaste två åren. Nytt badrum byggdes i tidsenlig stil där man tänkt på detaljerna. Vardagsrummet är genomgående med ljusinsläpp i två väderstreck och intill detta finns köket med vita luckor och nyare maskiner. Matplats samt ett praktiskt utrymme under trappan som t.ex. kan nyttjas som skafferi. Från köket når man terrassen och den mysiga lummiga trädgården i söderläge. Ovanvåningen består av ett sovrum med gott om garderobsutrymme samt ett allrum som funkar fint som gästrum, arbetsrum etc. Fiber är indraget. Fristående förrådslänga där värmepannan finns i ena delen. Skola och förskola på promenadavstånd. Regionbuss 146 stannar vid motorvägen och buss 181 stannar ca 100 m från huset. Välkommen till Skegrie!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn