Strandgatan 45 / Skillinge fiskeläge / Skillinge / Simrishamn

Unikt läge vid havet!

Slutpris
4 350 000 kr
Boarea
72 kvm
Driftkostnad
46 401 kr/år
Tomtarea
948 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2018-06-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Strandgatan såldes av oss 2018-06-01. Se alla våra försäljningar i Skillinge samt även på Strandgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skillinge fiskeläge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unikt, oslagbart läge vid havet på Skillinge fiskeläge. Det finns få hus i byn med strandtomt, bruset från havet och den hänförande utsikten dominerar. En barnvänlig liten långgrund badplats finns några meter från tomtgränsen och efter några minuters promenad når man badbrygga för sköna dopp när man så önskar. Även hamnen når man på några minuter. Spår av längans ursprung runt förra sekelskiftet finns kvar men uppdatering har nyligen skett av bl a kök och värmesystem. Uteplats i form av upphöjd terass intill verandan, i övrigt finns många platser att slå sig ner på för att njuta av trädgården och havet. Fint promenadstråk ut till den kritvita sandstranden som tar sin början vid Spraggehusen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration