Kullagatan 190

Kullagatan 190

Slutpris

4 125 000 kr


Höganäs— Strandbaden

Kullagatan 190


Slutpris
4 125 000 kr

Höganäs— Strandbaden

CHARMIGT 1-1/2 PLANS HUS MED HAVSUTSIKT!

Nu har ni chansen att förvärva detta fina 1- 1/2 planshus på ett helt fantastiskt läge, ca 70 meter till stranden. Välkomna till Kullagatan 190 i Höganäs!

Huset är på 96 kvm som är belägen på en fantastisk tomt med gästlägenhet, välskött trädgård med uteplats, ingen närliggande granne bakom utan en åker men bäst av allt havsutsikt från rummen på ovanvåningen och balkongen.

Bostaden har genomgått en större renovering under åren och erbjuder en välplanerad planlösning där fönsterna ligger i alla väderstreck som ger ett rikt ljusinsläpp. På entréplan finner ni ett fint kök som har god förvaring och arbetsytor tillsammans med en komplett maskinpark. Ett matsalsrum som kan göras om till ett tredje sovrum för er som är i behov av ett till och ett rymligt vardagsrum med god plats till sällskapsytor. En trevlig detalj är kaminen vilket även gästlägenheten har. Toalett på första plan och badrum på ovanvåningen, praktiskt då sovrummen är belägna där uppe.

Ovanplan är fördelad på en klädkammare, badrum som är utrustat med dusch och två väldisponerade sovrum. Från ena sovrummet når man balkongen som är fullt möblerbar och bjuder på en fantastisk havsutsikt, tänk er att börja dagen med morgonkaffet här.

I källaren finner man tvättstugan, pannrum och ett rum som används till förvaring.

En stor fördel är att det finns en gästlägenhet om ca 50 kvm som är inredd med sovrum, badrum, kök, vardagsrum och en kamin. Möjlighet att skaffa er en passiv inkomst, nuvarande ägare hyr i dagsläget ut lägenheten för cirka 6800 kronor per månad. Passar även utmärkt för er som har ett barn i tonåren som kan få ha sitt egna alternativt använda det som övernattningslägenhet om ni har gäster över som färdats en längre bit.

I Höganäs bor man med en fantastisk natur, ni har Kullaberg som sträcker sig längst hela kommunen och omringad av en vacker kustremsa som lockar till både bad och äventyr. Ett rikt utbud av matutbud med gårdsbutiker, vinodlingar och saluhallar. En trevlig kommun som fylls på somrarna med besökare över hela världen, här finns många smultronställen att upptäcka, framförallt de den fantastiska cykel vägen längs kusten som tar er hela vägen till Höganäs City på bara ca 10 min eller Mölle! För pendlaren når ni 111:an på bara någon minut och det finns goda bussförbindelser. Arbetar ni i Ängelholm eller Helsingborg så är det inom 15-20 minuters bilfärd.


Boarea
96 kvm
Driftkostnad
48 976 kr/år
Tomtarea
910 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-02-27

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Kullagatan såldes av oss 2022-02-27. Se alla våra försäljningar i Strandbaden samt även på Kullagatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.