Hagtornsvägen 56 / Strövelstorp / Ängelholm

Villa i familjevänliga Strövelstorp

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
ca 170 kvm
Driftkostnad
20 575 kr/år
Tomtarea
940 kvm
Rum
7 rum (6 sovrum)
Såld
2017-10-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Hagtornsvägen såldes av oss 2017-10-21. Se alla våra försäljningar i Strövelstorp samt även på Hagtornsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hagtornsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Letar ni boende i ett barnvänligt område? På kort avstånd från skola, förskola och matbutik erbjuds nu en mycket trevlig Smålandsvilla i Strövelstorp. Insynsskyddad trädgård skapar en privat oas där barnen kan springa fritt. Med hela sex sovrum, badrum och ett rymligt vardagsrum, finns här plats för hela sällskapet. Stort, härligt trädäck i anslutning till vardagsrummet. Här finns det gott om yta för matsalsmöblemang eller loungemöbler.

I byn finns flera populära idrottsföreningar med sporter så som fotboll, innebandy och bordtennis. Här finns också flera natursköna vandringsleder, som tar start från Örjaparken och sträcker sig mot Utvälinge, där Vegeholms slott passeras längs vägen. I övrigt finns en livsmedelsbutik och ett omtyckt bageri i byn. Strövelstorp är beläget cirka tio minuter bilvägen från Ängelholm på ena hållet och femton minuter från Helsingborg på andra hållet. Goda bussförbindelser med Skånetrafikens buss 506 i båda riktningarna. Strövelstorps byalag är känt för sitt engagemang och arrangerar bland annat valborgs- och nationaldagsfirande samt en populär höstmarknad i Örjaparken.

Vill ni bo på ett attraktivt läge i familjevänliga Strövelstorp? Kontakta mäklare Ulrika Sörensen för mer information eller för att anmäla ditt intresse redan idag.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration