Sök Meny
Såld

Ängelholm / Strövelstorp / Korallvägen 5

Lugnt läge med stor potential

På lugnt läge i centrala Strövelstorp finns nu möjligheten att förvärva en villa med stor potential för den som går i renoveringstankar. Mycket bra läge för en barnfamilj på en återvändsgata med promenadavstånd till bland annat skola, affär och kommunikation. Denna enplansvilla erbjuder tre sovrum, kök, toalett samt ett mycket rymligt vardagsrum med plats för det stora sällskapet. Stor trädgård, garage, tillbyggd isolerad verkstad om cirka 70 kvm och källare under delar av huset. I övrigt i byn har du närhet även till fotbollsplaner och bageri.

Vill du sätta din egen prägel från grunden så kan detta hus är det rätta för just dig! Varmt välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Sponsrade länkar
Ängelholm / Strövelstorp
Korallvägen 5
Slutpris: 1 255 000 kr
Boarea/biarea: 125/115 kvm
Driftkostnad: 29 955 kr/år
Tomtarea: 1 137 kvm
Rum: 5 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-03-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Skåne / Strövelstorp / Korallvägen