Smaragdvägen 8 / Strövelstorp / ÄNGELHOLM

Bra läge i Strövelstorp

Slutpris
1 895 000 kr
Boarea/biarea
116/97 kvm
Driftkostnad
39 872 kr/år
Tomtarea
1 200 kvm
Rum
8 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-08-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Smaragdvägen såldes av oss 2017-08-25. Se alla våra försäljningar i Strövelstorp samt även på Smaragdvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strövelstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Centralt beläget i familjevänliga Strövelstorp finns nu denna trevliga 1,5- plans villa till försäljning. På lugnt läge ett stenkast från idrottsplats och bageri kan här den stora familjen hitta hem. Här erbjuds flertalet sovrum och ytor för hela familjen fördelat på tre plan. Stor, härlig välväxt trädgård med häck runtom. Trädäck med en trevlig uteplats med tak. Uppfart med plats för flera bilar, garage och friggebod på tomten. Smakfullt renoverat efterhand med dova färgval.

I byn finns flera populära idrottsföreningar med sporter så som fotboll, innebandy och bordtennis. Här finns också flera natursköna vandringsleder, som tar start från Örjaparken och sträcker sig mot Utvälinge, där Vegeholms slott passeras längs vägen. I övrigt finns en livsmedelsbutik och ett omtyckt bageri i byn. Strövelstorp är beläget cirka tio minuter bilvägen från Ängelholm på ena hållet och femton minuter från Helsingborg på andra hållet. Goda bussförbindelser med Skånetrafikens buss 506 i båda riktningarna. Strövelstorps byalag är känt för sitt engagemang och arrangerar bland annat valborgs- och nationaldagsfirande samt en populär höstmarknad i Örjaparken.

Kontakta mäklare Ulrika Sörensen för mer information eller för att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration