Sök Meny
Såld

ÄNGELHOLM / Strövelstorp / Smaragdvägen 8

Bra läge i Strövelstorp

Centralt beläget i familjevänliga Strövelstorp finns nu denna trevliga 1,5- plans villa till försäljning. På lugnt läge ett stenkast från idrottsplats och bageri kan här den stora familjen hitta hem. Här erbjuds flertalet sovrum och ytor för hela familjen fördelat på tre plan. Stor, härlig välväxt trädgård med häck runtom. Trädäck med en trevlig uteplats med tak. Uppfart med plats för flera bilar, garage och friggebod på tomten. Smakfullt renoverat efterhand med dova färgval.

I byn finns flera populära idrottsföreningar med sporter så som fotboll, innebandy och bordtennis. Här finns också flera natursköna vandringsleder, som tar start från Örjaparken och sträcker sig mot Utvälinge, där Vegeholms slott passeras längs vägen. I övrigt finns en livsmedelsbutik och ett omtyckt bageri i byn. Strövelstorp är beläget cirka tio minuter bilvägen från Ängelholm på ena hållet och femton minuter från Helsingborg på andra hållet. Goda bussförbindelser med Skånetrafikens buss 506 i båda riktningarna. Strövelstorps byalag är känt för sitt engagemang och arrangerar bland annat valborgs- och nationaldagsfirande samt en populär höstmarknad i Örjaparken.

Kontakta mäklare Ulrika Sörensen för mer information eller för att boka in er på visning!

Sponsrade länkar
ÄNGELHOLM / Strövelstorp
Smaragdvägen 8
Slutpris: 1 895 000 kr
Boarea/biarea: 116/97 kvm
Driftkostnad: 39 872 kr/år
Tomtarea: 1 200 kvm
Rum: 8 rum (4-5 sovrum)
Såld: 2017-08-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
    Bostad / Sverige / Skåne / Strövelstorp / Smaragdvägen