Majorsgatan 37 / Bygården / Svalöv

4:a på gavelläge med öppen planlösning och uterum

Slutpris
800 000 kr
Boarea
109 kvm
Avgift
6 539 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-10-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Majorsgatan såldes av oss 2018-10-29. Se alla våra försäljningar i Svalöv samt även på Majorsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bygården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På utmärkt gavelläge i populära Brf Bygården finner ni denna väldisponerade bostadsrätt i inflyttningsklart skick. Genomgående ljust och fräscht med enhetliga ytskikt och härlig trädgård med uterum där eftermiddags- och kvällssolen med fördel kan avnjutas. Den torgliknande platsen utanför entrén bidrar till avskildhet och begränsad insyn.

Entréplanet domineras av vardagsrum och matplats i en öppen, inbjudande planlösning som kompletteras av ett ljust, rymligt kök och ett badrum. På ovanvåningen fördelas ytan på tre sovrum av skiftande storlek samt ett mindre badrum. Möjlighet finns att återställa matrummet på entréplan till ett fjärde sovrum om så önskas.

Härlig trädgård där solen under tidig eftermiddag gör sig påmind och stannar till kvällen. Rejäl gräsmatta avgränsas av uppväxta häckar och får sällskap av såväl uterum som anlagd uteplats på trädäck.

Välskött förening där garageplats ingår i avgiften och där det även finns gemensam tvättstuga och gemensamhetslokal som kan hyras mot mindre avgift. Närhet till såväl skolor och butiker som idrottshallar och goda kommunikationsmöjligheter.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration