Bökebergsgatan 6c / Svedala

Slutpris
865 000 kr
Boarea
72 kvm
Avgift
4 977 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-03-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bökebergsgatan såldes av oss 2018-03-16. Se alla våra försäljningar i Svedala samt även på Bökebergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svedala är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En lägenhet för den händiga! Nu finns möjligheten att förvärva denna gavellägenhet i centrala Svedala med gångavstånd till centrum och buss- och tågstation.
Med ett öppet sinne och fantasi kan detta bli en dröm på första våningen med balkong i väster.
Köket är retro och i original, men kan med fördel renoveras till ett modernt kök med bra ytor och dessutom med matplats för fyra. Vardagsrummet ger plats åt både soffgrupp och matrumsmöblemang. Burspråket ger ljus och ett trevligt intryck till vardagsrummet och balkongen i väst lyfter lägenheten ytterligare. Från vardagsrummet genom smarta skjutdörrar nås ett mindre rum som kan användas både som kontor eller för minstingen i familjen. Det stora sovrummet får plats med dubbelsäng och har idag två inbyggda garderober. Badrummet har plastmatta på golvet och kaklade väggar, även här föreligger renoveringsbehov. Tag med en måttstock, penna och papper och börja planera för en vår fylld av renovering, välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration