Eskilstorpsvägen 18 / Karlaby / Tommarp / Simrishamn

Fridfullt läge vid vägs ände

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea/biarea
160/48 kvm
Driftkostnad
14 292 kr/år
Tomtarea
2 937 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-07-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Eskilstorpsvägen såldes av oss 2020-07-09. Se alla våra försäljningar i Tommarp samt även på Eskilstorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Karlaby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med fridfullt läge, som sista hus på grusvägen, ligger denna lilla gård som en oas mitt i böljande jordbrukslandskap. Den friliggande huvudbostaden som uppfördes 1937 har detaljer som trägolv, synliga takbjälkar, högt i tak och gjutjärnskamin. Där utöver finns tre sammanbundna längor som rymmer verkstad, fd stall samt loge med öppet upp i nock som är fint ordning för att nyttja som exempelvis festlokal. En av längorna "Lillstugan" är inredd till gästbostad. Gammaldags kullerstensinnergård och en lummig lite parkliknande trädgård norr om byggnaderna. Den rogivande utsikten över böljande landskap och betesmarker dominerar och detta är verkligen en plats för dig som vill bo enskilt och på avstånd från vardagligt brus.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.