Sök Meny
Såld

SIMRISHAMN / Tommarp - Karlaby / Karlaby 1920

20talshus i byns utkant

I utkanten av byn med fina vyer över öppet landskap ligger detta 20talshus som tidigare inrymde byns lanthandel. Omfattande renovering har gjorts exteriört, interiört mer varsamt renoverat med bevarade trägolv som delvis är målade i allmogevitt. Ljust och öppet på entréplan med bl a stort allrum med utgång till uppmurad altan i sydöst. Nytt kök med matplats i öppen plan med ytterligare allrumsdel. Trivsamt och med milsvid utsikt över intilliggande omgivning. Från ett av sovrummen på övre plan når man takterass med vidsträckt utsikt och bra solläge. Omputsad och nymålad fasad, nya tvåglasfönster med spröjs, nya plåtdetaljer. Hörntomt med skyddad innerträdgård i sydöst, på framsidan västerläge för skön kvällssol. Vidbyggt garage/förråd.

Sponsrade länkar
SIMRISHAMN / Tommarp / Karlaby
Karlaby 1920
Slutpris: 1 200 000 kr
Boarea/biarea: 122/80 kvm
Driftkostnad: 32 248 kr/år
Tomtarea: 478 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 1900-01-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Tommarp / Karlaby
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!