Böckaregatan 13D

Böckaregatan 13D

Slutpris

3 600 000 kr


Österlid— Trelleborg

Böckaregatan 13D


Slutpris
3 600 000 kr

Österlid— Trelleborg

Nätt och praktisk villa på Österlid

Välkommen till Österlid och denna nätta och praktiska 1,5-plansvilla byggd 1979. Samma ägare har bott här sedan huset var nytt, och efter många trivsamma år är det nu dags att flytta vidare. På plan ett har vi trevliga sällskapsytor med vardagsrum och matrum i fil, och i dess förlängning ett vinterbonat uterum om ca 20 kvm med skjutpartier i glas. Det fräscha köket renoverades 2006, och några maskiner har uppdaterats sedan dess. Intill varandra ligger grovköket, med egen ingång från uppfarten, samt gästtoalett.

På ovanvåningen fanns från början tre sovrum, med tiden ändrades behoven och en vägg slogs ut mellan två av rummen. Detta kan självklart återställas. I dagsläget alltså två sovrum med ett allrum emellan. Här upp finns även badrummet med både dusch och badkar.

Lättskött och insynsskyddad trädgård med fruktträd. Garage och hobbyrum samt förråd.

På Österlid har du nära till både skola och förskola, och en kort promenad från salta dopp på Östra Stranden. Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
121/78 kvm
Driftkostnad
53 669 kr/år
Tomtarea
398 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2021-11-16

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Böckaregatan såldes av oss 2021-11-16. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Böckaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.