Engelbrektsgatan 26 / Centralt / Trelleborg

Ett gediget hus i centrala Trelleborg

Slutpris
2 720 000 kr
Boarea/biarea
122/88 kvm
Driftkostnad
37 064 kr/år
Totalareal
390 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-09-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Engelbrektsgatan såldes av oss 2018-09-18. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Engelbrektsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På tomt i söder, omgärdad av vackra fruktträd ligger detta välplanerade parhus med källare. Boytan om c:a 122 kvm fördelar sig över en bottenvåning med sällskapsytor i form av vardagsrum och matrum i fil. Köket är välplanerat och har en mysig matplats med fönster mot trädgården och badrummet är helkaklat med dusch. Ovanvåningen erbjuder 3 sovrum varav ett är genomgående och här finns helkaklad toalett. På vinden hittar vi ett extra hobbyrum och bra plats för förvaring. Här finns källare under hela huset som rymmer förrådsrum och tvättstuga. Välkommen till ett gediget hus i centrala Trelleborg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration