Fanjunkaregatan 6 / Centralt / Trelleborg

Välskött parhus på centralt läge!

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea/biarea
91/40 kvm
Driftkostnad
27 423 kr/år
Totalareal
241 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-08-16
Bostaden är såld!

Denna parhus på Fanjunkaregatan såldes av oss 2019-08-16. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Fanjunkaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

De är sällan till salu men nu presenterar vi ett trevligt 1,5-planhus på centralt läge!

På Fanjunkaregatan 6 ligger detta välplanerade parhus med mysig tomt med ett annex där det finns oändligt med möjligheter. Bostaden har 3 rum och kök varav 2 sovrum samt ett badrum. Vardagsrumsdelen skulle kunna delas av till ytterligare ett rum om så önskas.
Bostaden har genomgått en omfattande renovering 2013 där kök och badrum samt alla ytskikt renoverades. Det är välskött med bra disposition. Trädgården inbjuder till härliga grillkvällar med flera uteplatser. Förskola/skola finns på gångavstånd.

Förråd finns givetvis också!
Varmt välkomna till denna idyll nära stan, natur och kommunikation!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Centralt

I centrala Trelleborg finns ett levande centrum med butiker, restauranger och gröna områden.

Nöje

Ett centrum som erbjuder shopping och restauranger. På sommaren öppnar gamla vattentornet upp sin uteservering med en trevlig miljö intill stadsparken och de frigående fåglarna. Längs med gågatan finns caféer och restauranger med ett brett utbud.

Fritid

Sportaktiviteter i form av bowling, simning, fotboll och inomhusaktiviteter finns på gångavstånd från centrum. I centrum finns träningsanläggningarna Fitness24Seven och Nordic Wellnes. Här lever man enkelt en aktiv livsstil med stora möjligheter till trevliga promenad- och motionsstråk och närhet till havet. För barnen finns trevlig lekplats i Folketspark och här finns även en skatepark och utegym.

Kommunikation - ca 30 minuter till Malmö

Med pågatåget tar du dig till Malmö på 30 minuter. I centrum finns stadsbussar som avgår med jämna mellanrum och tar dig till badstrand, matkedjor och aktiviteter utanför centrum.

Familjeliv

I närområdet finns förskolorna Klämman och Näktergalen. Även de fristående förskolorna Maracas och Amico ligger i centrum. Väster om centrum finns Kattebäckskolan, här går årskurserna F-6. Liljeborgsskolan ligger på promenadavstånd från centrum och är en årskurs 4-9 skola. Söderslättsgymnasiet och vuxenutbildning ligger mitt i centrala Trelleborg i en ståtlig gammal byggnad. Här erbjuds 12 nationella program, 5 introduktionsprogram, ett elitfotbollsgymnasium och lokala konståknings-, ishockey och basketgymnasium.

Liknande bostäder i närheten