Fjärdingslövs byaväg 96-0 / Fjärdingslöv / Trelleborg

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea/biarea
192/192 kvm
Totalareal
48 778 kvm
Fastigh.bet
Trelleborg Torshög 1:22, 1:11 och 1:12
Såld
2017-12-15
Bostaden är såld!

Denna gård på Fjärdingslövs Byaväg såldes av oss 2017-12-15. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Fjärdingslövs Byaväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fjärdingslöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På vackra Söderslätt ligger denna gård. Villan är byggd 1959 och arkitektritad. Här finns jordvärmepump från 2002. Boytan för villan är 192 kvm + källare och fördelar sig över tre sovrum på bottenvåningen samt arbetsrum, matsal och ett härligt, ljus vardagsrum med öppen spis. Köket är mysig matplats och här finns tvättstuga med grovingång samt helkaklat badrum med dusch och separat gästtoalett. Ovanvåningen är inredd med två rum idag och för den som vill, kan även vinden inredas för boende. Villan har separat trädgård och utöver detta finns jordbruksmark på c:a 5,7 ha jordbruksmark som arrenderas ut med 1 års-kontrakt samt uthyrningsbara lokaler i form av: friliggande garage, loge, förråd samt ett större stall (ej inrett med boxar för häst). Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn