Grythundsvägen 5 / Simremarken / Trelleborg

Slutpris
3 995 000 kr
Boarea
130 kvm
Driftkostnad
36 127 kr/år
Tomtarea
1 423 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2017-02-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Grythundsvägen såldes av oss 2017-02-06. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Grythundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Simremarken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söder om vägen och ett stenkast från havet ligger denna arkitektritade och mycket hemtrevliga villa i 1 plan. Med öppet upp till nock nås den totala rymden och villan är praktiskt planerad med ett helkaklat badrum till varje sovrum. Sällskapsytorna smälter ihop från kök till matplats och två trappsteg ner, vardagsrummet. Ett rum med vackert ljus från fönster i öster, söder och väster och den gediget murade spisen i fokus. Tomten är vackert uppvuxen med en väl tilltagen terrass i sydväst. Här är inhägnat runt omkring och väster om villan finns carport och förråd samt bilplats för upp till 5 bilar. En villa som ska upplevas på plats för den totala helheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration