Grythundsvägen 7 / Simremarken / Trelleborg

Ett rofyllt paradis - villa byggd 2008 i skånelängastil! Måste upplevas!

Slutpris
4 250 000 kr
Boarea/biarea
160/36,5 kvm
Driftkostnad
31 804 kr/år
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-09-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Grythundsvägen såldes av oss 2018-09-05. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Grythundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Simremarken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Simremarken, 10 minuter utanför Trelleborgs tätort och med några få meter ner till havet har vi nu en underbar villa att presentera. Gillar du den gamla charmiga skånelängastilen men vill samtidigt ha bekvämligheterna med ett nyare hus? Så tänkte innehavarna när de lät bygga denna 1,5-plansvilla år 2008.

När man parkerat och stiger ur bilen slås man först av den salta doften av havet nedanför, och när blicken faller mot Grythundsvägen 7 förstår man direkt att det är en mycket välskött fastighet vi ska besöka. Först går vi förbi carport och garage och sedan leder den plattlagda ytan mot huvudentrén. Vi ser vit putsfasad mot blå trägavlar och spröjsade fönster. Charm!

Väl inne förstärks känslan av mycket välhållet skick - nästan som nytt! Först finner vi en klinkerbelagd hall och ett helkaklat badrum med dusch. Rakt fram och till vänster når vi köket med ekluckor, maskiner i rostfritt och en vacker granitbänkskiva. Låga skåp mot matplatsen ger en känsla av rymd och samhörighet. Matplatsen kan dukas med långbord och härifrån nås även uteplatsen i söder. Centrerat i huset finns det nedsänkta vardagsrummet med mysig braskamin. Både här och i matrummet finns vackra dekorationstakbjälkar samt skeppsgolv. På bottenvåningen finns även groventrén med klädvård samt ett sovrum.

På ovanvåningen finner vi först ett sovrum med fransk balkong. Härnäst ett allrum med rikligt ljusinsläpp från stort fönsterparti i söder. Behöver ni ett sovrum till kan med enkelhet en skiljevägg sättas upp här. Sist men inte minst finner vi ett badrum, eller snarare en relaxavdelning med både hörnbadkar, dusch och bastu.

Läget är underbart - precis utanför stan med ett rofyllt lugn, vacker natur, strand, hav, dofter... Precis vad man behöver efter stressiga dagar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration