Sök Meny
Såld

Trelleborg - Högalid / Högalidsvägen 34 A

Välkommen till Högalid och denna superfina 3-rummare på andra våningen. Alldeles nytt kök, renoverat med stilsäker känsla med luckor i blankt vitt som bryter snyggt mot svart bänkskiva och kakel. Integrerade maskiner, gott om arbetsyta och matplats för åtminstone fyra personer. Även badrummet är modernt färgsatt med klinkergolv och helkaklade väggar i vitt och grått. Två bra sovrum med fräscha ytskikt samt ett rymligt vardagsrum med utgång till balkongen i söder. Härifrån kan man se glimtar av havet. Sammanfattningsvis en fräsch, snygg och inflyttningsklar lägenhet på bra område, med låg månadsavgift där parkeringsplats ingår. Välkommen!

Sponsrade länkar
Trelleborg / Högalid
Högalidsvägen 34 A
Slutpris: 910 000 kr
Boarea: 71,5 kvm
Avgift: 3 825 kr/mån
Driftkostnad: 250 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-10-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Trelleborg / Högalidsvägen
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!