Högalidsvägen 30C / Högalid / Trelleborg

Stilsäkert renoverad 3:a på Högalid!

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
5 024 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Högalidsvägen såldes av oss 2019-07-26. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Högalidsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Högalid är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till omtyckta Högalid och den södra föreningen som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med bl.a. nya entréer och portar. På tredje våningen stiger vi in i en bostad som även denna genomgått en stor förändring. Bostaden flödar i ljus tack vare öppnade väggar mot kök och vardagsrum. Stilen går i strikt vitt, svart och grått.

Mycket snyggt kök i helsvart med integrerade maskiner, köksö och gott om ytor. Bostaden har två rymliga sovrum varav det ena är utrustat med hel garderobsvägg - varje tjejs dröm...

Badrummet är även detta smakfullt renoverat. Stora grå golvplattor mot vitt kakel på väggarna. Snygg och praktisk infälld "hylla" för produkterna och inredningsdetaljerna. Förutom badrum finns det en gästtoalett.

Vi avslutar med en söderbalkong som nås från vardagsrummet och bostaden är komplett! Välkommen på visning - och kanske ditt nya hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Högalid

Ett trevligt område i norra Trelleborg med närhet till skola, grönområde och föreningsverksamheter.

Nöje

Restaurang och sportbar Södan finns på gångavstånd. På cykelavstånd når du centrala Trelleborg som erbjuder ett levande centrum med butiker, restauranger och gröna områden.

Fritid

Gångavstånd till Östervångsparken som erbjuder motionsspår, lekplats, stort gröningsområde, pulkabackar på vintern och fontän som barnen kan svalka sig i på sommaren. Söderslättshallen för inomhusaktiviteter finns i närheten, Östervångstadium för friidrottsaktivitet och Vångavallen med fotbollsplaner.

Kommunikation

Hållplats för stadsbuss finns i området och regionsbuss mot Malmö finns på cykelavstånd. Cykelväg mot centrum och tågstation finns.

Familjeliv

Västervångskolan med åskurserna Förskola till årskurs 9 finns på gångavstånd. Högalids förskola med åtta avdelningar har nyligen flyttat och har nya lokaler att vistas. Hit går man på 10 minuter. Butik, i folkmun kallat Skotten, finns på kort avstånd och tillhandahåller såväl mat, spel och postutlämning.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.