Idrottsgatan 30

Idrottsgatan 30

Slutpris

4 175 000 kr


Centralt - Folkets Park— Trelleborg

Idrottsgatan 30


Slutpris
4 175 000 kr

Centralt - Folkets Park— Trelleborg

På centralt och lugnt läge finns denna gedigna och rymliga villa. 195 kvm fördelas på två plan och utöver detta källare om 76 kvm. Det finns hela sex st sovrum i huset, två på plan 1 med klädkammare emellan och resterande fyra på ovanvåningen. Kaminer i två av rummen. Köket är husets hjärta - här finns generösa ytor och den givna samlingsplatsen. Efter köket finns vardagsrum och matsal, fönster i tre väderstreck och utgång till trädäck och trädgård.

Ett helkaklat badrum på plan 2 samt wc i källaren. Badrummet på plan 1 är utrivet - för köparen att färdigställa och sätta egen prägel.

I källaren finns förutom wc en verkstad, förrådsrum (används idag som gym), biorum samt tvättstuga.

Ett tillfälle för dig som vill njuta av stora ytor och behöver flera sovrum. En del färdigställande av påbörjad renovering krävs - efter detta har du en kanonvilla på bra adress att njuta av!


Boarea/biarea
195/76 kvm
Driftkostnad
42 355 kr/år
Tomtarea
627 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2018-11-13

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Idrottsgatan såldes av oss 2018-11-13. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Idrottsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.