Sök Meny
Såld

Trelleborg - Stavstensudde / Måås byaväg 1

För dig som vill bo i Trelleborgs finaste område.
Tidlös arkitektur, moderna lösningar och flödande dagsljus var ledord när husen i Måås by på Stavstensudde byggdes 2008. Parhus i 1,5 plan med en fantastisk takterrass om hela 40 kvm placerad ovanpå carporten. Det bjuds dessutom på en hörntomt med härlig eftermiddags/kvällssol. Invändigt finner vi de sociala ytorna med vardagsrum, allrum och kök på bottenvåningen och tre bra sovrum samt allrum på ovanvåningen. Helkaklade badrum på båda plan. Genomgående ekparkett och släta vita väggar. Vill man ha ett sovrum till kan allrummet på bottenvåningen delas av. Fiber är indraget. Stavstensudde är perfekt placerat för pendlaren, Malmö nås på ca 20 minuter. Härlig natur ända in på knuten med havet i söder och slätten samt naturområdet Albäck i norr och öst. Det finns en populär förskola samt lekplatser på området. En bostad som är snygg, smart och praktisk på populärt område!

Sponsrade länkar
Trelleborg / Stavstensudde
Måås byaväg 1
Slutpris: 3 095 000 kr
Boarea: 133 kvm
Driftkostnad: 27 156 kr/år
Tomtarea: 362 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-02-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Skåne / Trelleborg / Måås Byaväg