Sök Meny
Såld

Trelleborg - Stavstensudde / Måås byaväg 1

För dig som vill bo i Trelleborgs finaste område.
Tidlös arkitektur, moderna lösningar och flödande dagsljus var ledord när husen i Måås by på Stavstensudde byggdes 2008. Parhus i 1,5 plan med en fantastisk takterrass om hela 40 kvm placerad ovanpå carporten. Det bjuds dessutom på en hörntomt med härlig eftermiddags/kvällssol. Invändigt finner vi de sociala ytorna med vardagsrum, allrum och kök på bottenvåningen och tre bra sovrum samt allrum på ovanvåningen. Helkaklade badrum på båda plan. Genomgående ekparkett och släta vita väggar. Vill man ha ett sovrum till kan allrummet på bottenvåningen delas av. Fiber är indraget. Stavstensudde är perfekt placerat för pendlaren, Malmö nås på ca 20 minuter. Härlig natur ända in på knuten med havet i söder och slätten samt naturområdet Albäck i norr och öst. Det finns en populär förskola samt lekplatser på området. En bostad som är snygg, smart och praktisk på populärt område!

Sponsrade länkar
Trelleborg / Stavstensudde
Måås byaväg 1
Slutpris: 3 095 000 kr
Boarea: 133 kvm
Driftkostnad: 27 156 kr/år
Tomtarea: 362 kvm
Rum: 5 rum (3-4 sovrum)
Såld: 2017-02-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Skåne / Trelleborg / Måås Byaväg