Måås byaväg 1 / Stavstensudde / Trelleborg

Slutpris
3 095 000 kr
Boarea
133 kvm
Driftkostnad
27 156 kr/år
Tomtarea
362 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-02-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Måås Byaväg såldes av oss 2017-02-08. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Måås Byaväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stavstensudde är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

För dig som vill bo i Trelleborgs finaste område.
Tidlös arkitektur, moderna lösningar och flödande dagsljus var ledord när husen i Måås by på Stavstensudde byggdes 2008. Parhus i 1,5 plan med en fantastisk takterrass om hela 40 kvm placerad ovanpå carporten. Det bjuds dessutom på en hörntomt med härlig eftermiddags/kvällssol. Invändigt finner vi de sociala ytorna med vardagsrum, allrum och kök på bottenvåningen och tre bra sovrum samt allrum på ovanvåningen. Helkaklade badrum på båda plan. Genomgående ekparkett och släta vita väggar. Vill man ha ett sovrum till kan allrummet på bottenvåningen delas av. Fiber är indraget. Stavstensudde är perfekt placerat för pendlaren, Malmö nås på ca 20 minuter. Härlig natur ända in på knuten med havet i söder och slätten samt naturområdet Albäck i norr och öst. Det finns en populär förskola samt lekplatser på området. En bostad som är snygg, smart och praktisk på populärt område!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration