Modeshögsvägen 3 / Gislövs Strandmark / Trelleborg

Slutpris
2 225 000 kr
Referensnummer
203 931
Boarea
110 kvm
Driftkostnad
25 470 kr/år
Tomtarea
1 279 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-11-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Modeshögsvägen såldes av oss 2014-11-20. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Modeshögsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gislövs Strandmark är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På ett av de mest populära områdena i Trelleborg, Gislövs Strandmark, finner vi detta charmiga, renoverade 1½-planshuset! Huset har sedan tidigt 2000-tal genomgått en omfattande renovering med b.la. nytt kök, nytt badrum (2010) och genomgående nya ytskikt. Stor trädgårdstomt med mysig uteplats i anslutning till huset. Tomten medger också möjligheten att bygga till. Lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till skola, förskola och kommunikationer. Endast 300 meter till hav och badstrand. Braskamin och låg drift! Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.