Modeshögsvägen 11B / Gislövs Strandmark / Trelleborg

Slutpris
3 048 500 kr
Boarea/biarea
163/30 kvm
Driftkostnad
32 337 kr/år
Tomtarea
887 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-11-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Modeshögsvägen såldes av oss 2017-11-29. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Modeshögsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gislövs Strandmark är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Perfekta familjevillan i ett plan på populära Gislövs Strandmark! Bostaden erbjuder ett modernt och stort kök i vitt med anslutning till matplats, vidare från matplatsen nås det nybyggda uterummet. Vardagsrum i vinkel med kamin och intill detta ett sobert sovrum med garderober. Det stora badrummet renoverades 2014, här finns både dusch och badkar och naturligtvis helkaklat. Intill finns en gästtoalett. Praktisk tvättstuga med förråd intill. Två till tre bra barnrum. Villan har gott om förvaring både i själva bostaden och på vinden. Du når havet och stranden ett par minuters promenad längs en liten stig. Förskola på området och Serresjöskolan ett par km bort. Praktiskt och modernt boende på naturskönt område!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration