Norra Vallgatan 19b

Norra Vallgatan 19b

Slutpris

2 150 000 kr


Centrum— Trelleborg

Norra Vallgatan 19b


Slutpris
2 150 000 kr

Centrum— Trelleborg

Superfin 3:a på grönt skönt cityläge

Man kan inte tro att man är mitt i stan när man som här har vacker grönska och fågelkvitter utanför fönstret. Varmt välkommen till denna mycket fina och totalrenoverade trerummare på första våningen i Brf Nordstjärnan. Jag får ett leende på läpparna redan i hallen, möts av genomgående fräscha ytskikt med släta vitmålade väggar och parkettgolv i samtliga rum. Jag viker till vänster och hamnar i köket som är både stilrent och praktiskt. Vita luckor och vacker granitbänkskiva kombinerat med bra förvaringsmöjligheter. Det går enkelt att sätta ett matbord för fyra.

Det finns ett sovrum i norr och ett i söder, båda är rymliga och lättmöblerade. I det ena finns inbyggnadsgarderob. Badrummet är smakfullt renoverat, och trots "40-talsstorlek" ryms här tvättmaskin invid duschen med infällbara glasväggar. Spots i taket och god förvaring i kommoden.

Vardagsrummet är rejält i storlek och trots både soffgrupp och matrumsbord känns det inte trångt. Dörren leder ut till en helt underbar inglasad balkong OCH terrass om totalt nästan 18 kvm. Så skönt att slippa behöva välja! Balkongen förlänger årstiden, här sitter man från tidig vår till sen höst. På sommaren flyttar man ut på terrassen och njuter av det härliga söderläget. Grönskan och fågelkvittret får man på köpet!

Välkommen till en helt inflyttningsbar bostad på bästa läge!
/Linda Olsson, fastighetsmäklare


Boarea
76 kvm
Avgift
5 400 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-09-01

Mäklarhuset Trelleborg

Denna lägenhet på Norra Vallgatan såldes av oss 2021-09-01. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Norra Vallgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.