Nygatan 5A

Nygatan 5A

Slutpris

1 315 000 kr


City— Trelleborg

Nygatan 5A


Slutpris
1 315 000 kr

City— Trelleborg

Stig in genom de tidstypiska pardörrarna till en våning från slutet av 20-talet där gammalt möter nytt. Nu finns möjligheten att förvärva en tvårummare i en av Trelleborgs äldsta och vackraste fastigheter.
Redan i hallen möts vi av ett vackert vitlaserat parkettgolv, stuckatur och takrosett. Bröstpanel, fotlister, spegeldörrar och väggar är målade i en modern mörkgrå färg som ger ett stilsäkert intryck. Den lilla garderoben i hallen har hyllplan i carraramarmor och en snygg tapet på väggarna – allt noga utvalt. Fortsatt in i den stora, möblerbara hallen ligger det vitlaserade parkettgolvet och gråmålade väggarna med de fantastiska attributen från förr. Med dörrar målade i samma färg smälter allt samman och känns nytänkande. Här finns även ett bevarat platsbyggt skåp som passar bra som förvaring till köksgeråd. Köket är smakfullt renoverat med grå luckor och en bänkskiva i carraramarmor. Här är det bevarade trägolvet slipat och väggarna vitmålade. Intill finns sovrummet som nyligen målades med en kalkfärg som mot det gamla och charmiga skapar en fantastisk känsla. De stora spröjsade fönsterna släpper in ett härligt ljus och de nybyggda garderoberna är platsbyggda och passar in i rummet som om de alltid funnits där. Badrummet är helkaklat med vitt kakel och klinkers i beige. Duschväggar, kommod och toalett. Vardagsrummet är stort och ljust med höga fotlister, bröstpanel, stuckatur och takrosett. Här är bra plats för både soffa och matrumsmöbler.
Innergården är mycket vackert anlagd och det finns fem olika hörnor med utemöbler, parasoller och grillar - en oas mitt i stan. Missa inte detta unika och sällsynta tillfälle. Välkommen på visning!


Boarea
63.5 kvm
Avgift
3 542 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-19

Mäklarhuset Trelleborg

Denna lägenhet på Nygatan såldes av oss 2018-01-19. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Nygatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.