Sök Meny
Såld

Trelleborg - Centralt / Östergatan 33

Det är extra kul att förmedla bostäder som sticker ut från mängden! Denna bostad har verkligen extra allt. Badrum med exklusiv känsla - hexagonklinkers i svart mot klassiskt vitt kakel inramat av en svart bård. Dusch från Tapwell bakom glasvägg. Radiatorn från Burlington är inte bara vacker utan också praktisk då den även fungerar som handdukstork. Köket är stilrent i grått och är utrustat med spis från Smeg samt integrerad kyl/frys. Vacker bänkskiva i carraramarmor. Vardagsrum och sovrumsdel avskärmas med en industrivägg i glas - denna tillsammans med golvet av härdad ek med breda tiljor ger tillsammans en rustik känsla. Släta vita väggar med detaljer i ljusgrått och strömbrytare och uttag i svart från Renova. Klassiskt möter trendigt och modernt med en stilsäker touch. Cityläge några minuters promenad från Trelleborgs C - och se den låga månadsavgiften där bredband ingår. Bo snyggast i stan till en låg månadskostnad!

Sponsrade länkar
Trelleborg / Centralt
Östergatan 33
Slutpris: 745 000 kr
Boarea: 41 kvm
Avgift: 2 269 kr/mån
Driftkostnad: 170 kr/mån
Rum: 1,5 rum
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-10-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Skåne / Trelleborg / Östergatan