Petersborgsvägen 3

Petersborgsvägen 3

Slutpris

3 995 000 kr


Petersborg— Trelleborg

Petersborgsvägen 3


Slutpris
3 995 000 kr

Petersborg— Trelleborg

1½-plansvilla på barnvänligt område med närhet till allt!

Välkommen till Petersborg, villaområdet som ligger granne med Knäckekärr, och denna friliggande och praktiska familjevilla i 1½ plan med nätt trädgård och närhet till allt! Villan byggdes 1984 och är sannerligen kvadratsmart. Bottenplan inrymmer de sociala ytorna med rymligt och snyggt kök i vitt och svart samt ett rejält tilltaget vardagsrum. Här möblerar du enkelt med både långbord och stor soffgrupp utan att det känns det minsta trångt. Praktisk öppning mellan kök och vardagsrum gör serveringen enkel. Från vardagsrummet går du vidare ut i uterummet och trädäcket som ligger därnäst.

Vidare på plan ett har vi ett badrum med kar samt grovköket med sitt praktiska klinkergolv, avlastningsyta samt tvättmaskin och tumlare.

Sovrummen ligger på ovanvåningen, två st i ena änden och ett i andra där som finns en stor walk in closet i anslutning. Allrummet i mitten är ett bra extra rum till barnen, eller varför inte plats för hemmakontoret. Badrummet på ovanvåningen har dusch. Villan har energiklass D och fiber finns.

På promenadavstånd erbjuds träning och rekreation på Söderslättshallen, Vångavallen och Östervångsparken. Man kan även promenera till Västervångsskolan och förskolor. Slår sötsugen till eller mjölken tar slut räddar Skotten dig, alltså lilla Coop som finns mitt emot Södan. Barnvänligare kan man knappast bo!


Boarea/biarea
131/15 kvm
Driftkostnad
42 527 kr/år
Tomtarea
377 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-05-01

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Petersborgsvägen såldes av oss 2022-05-01. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Petersborgsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.