Stavstensvägen 213 / Väster / Trelleborg

Slutpris
3 550 000 kr
Boarea/biarea
185/48 kvm
Driftkostnad
50 456 kr/år
Tomtarea
1 131 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-01-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Stavstensvägen såldes av oss 2017-01-23. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Stavstensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En av de stiligaste villorna på Stavstensvägen är nu till salu. Den pampiga entrén med gedigna ytterdörrar och vacker marmor innanför leder vidare till otroliga sällskapsutrymmen med rymligt vardagsrum och matsal i anslutning till detta. Den vackra fiskbensparketten ger atmosfär och de stora fönsterna i söder visar en praktfull utsikt mot söder och havet. Köket totalrenoverades 2008 och här saknas absolut ingenting när det gäller maskinell utrustning. Här är mycket arbetsyta och rejäl plats för matbordet. Tvättstugan ligger intill och renoverades även den 2008. På ovanvåningen finns idag fyra sovrum. Dessa kan enkelt bli fler eller färre beroende på önskemål. Trädgården i söder pryds av allt man kan önska sig. Pool i storleken 4x8 meter omgärdad av trädäck, inglasat uterum intill huset och en lagom stor gräsmatta. Dubbelgaraget innehåller även gästrum med tillhörande badrum och praktisk utgång mot trädgården. En villa med allt av det där "lilla extra"

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration