Sök Meny
Såld

Trelleborg - Väster / Stavstensvägen 213

En av de stiligaste villorna på Stavstensvägen är nu till salu. Den pampiga entrén med gedigna ytterdörrar och vacker marmor innanför leder vidare till otroliga sällskapsutrymmen med rymligt vardagsrum och matsal i anslutning till detta. Den vackra fiskbensparketten ger atmosfär och de stora fönsterna i söder visar en praktfull utsikt mot söder och havet. Köket totalrenoverades 2008 och här saknas absolut ingenting när det gäller maskinell utrustning. Här är mycket arbetsyta och rejäl plats för matbordet. Tvättstugan ligger intill och renoverades även den 2008. På ovanvåningen finns idag fyra sovrum. Dessa kan enkelt bli fler eller färre beroende på önskemål. Trädgården i söder pryds av allt man kan önska sig. Pool i storleken 4x8 meter omgärdad av trädäck, inglasat uterum intill huset och en lagom stor gräsmatta. Dubbelgaraget innehåller även gästrum med tillhörande badrum och praktisk utgång mot trädgården. En villa med allt av det där "lilla extra"

Sponsrade länkar
Trelleborg / Väster
Stavstensvägen 213
Slutpris: 3 550 000 kr
Boarea/biarea: 185/48 kvm
Driftkostnad: 50 456 kr/år
Tomtarea: 1131 kvm
Rum: 6 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-01-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Skåne / Trelleborg / Stavstensvägen