Valldammsgatan 6B

Valldammsgatan 6B

Slutpris

1 750 000 kr


Centrum— Trelleborg

Valldammsgatan 6B


Slutpris
1 750 000 kr

Centrum— Trelleborg

Totalrenoverad 3:a på markplan!

Unna dig lyxen att flytta in i en totalrenoverad trerummare - mitt i stan - på markplan! Hela bostaden renoverades 2021 och är helt inflyttningsklar. Enhetligt golv, släta väggar och dimbar ledbelysning.

Vi stiger in i hallen och ser direkt den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum. Som gjort för umgänge! Köket från Epoq har grå luckor, ljus bänkskiva och vitt kakel. Full maskinpark och plats för litet matbord. Dubbeldörrar ut mot terrassen och föreningens mysiga trädgård. Stora fönsterpartier i väster, som är frostade nedtill för slippa insyn. Det härliga ljusinsläppet får man dock, och vy mot kyrkan och solnedgången.

Bostaden har två st sovrum. Det största rymmer med enkelhet dubbelsäng och det finns en lååång garderobsvägg med snygg och praktisk förvaring. Ännu ett utrymme finns invid, som kan inredas till klädkammare eller det där praktiska utrymme för "övriga prylar" som man helst vill slippa se. Nästa sovrum passar utmärkt som barnrum, hemmakontor eller extra allrum.

Mellan de båda sovrummen har vi ett snyggt helkaklat badrum med stora plattor och dusch med glasväggar. Bekvämt med egen tvättmaskin och torktumlare!

Terrassen ligger i öst-söder och har grind vidare mot föreningens trädgård. En oas mitt i stan! Det går att hyra parkeringsplats på parkeringen invid, och du har några få meter från parkeringen, genom föreningens trädgård till din terrass med matkassarna.

Snyggt - stilrent - alldeles nytt - centrums hela utbud precis utanför dörren! Välkommen!


Boarea
81.5 kvm
Avgift
4 488 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4
Såld
2022-12-05

Mäklarhuset Trelleborg

Denna lägenhet på Valldammsgatan såldes av oss 2022-12-05. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Valldammsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.