Vedvägen 8

Vedvägen 8

Slutpris

4 610 000 kr


Västervång— Trelleborg

Vedvägen 8


Slutpris
4 610 000 kr

Västervång— Trelleborg

Varmt välkommen till Västervång och denna vackra och gedigna stenvilla i ett plan med trevlig planlösning. Vi välkomnas av en entré och hall med italienskt klinkergolv. Till vänster har vi köket från Ballingslöv med luckor i ek och bänkskivor i granit. Full maskinpark och matplats för ca fyra personer. Frukostmackan, eller fredagsbubblet, intages med fördel vid köksön.

Villan erbjuder tre bra sovrum. Både badrummet och gäst-toaletten är helkaklade, i badrummet finns både hörnbadkar och dusch.

Mycket trevliga sällskapsytor i det rymliga vardagsrummet med fönster i tre väderstreck och en mysig kamin centralt placerad. Utgång finns till uteplats i söder.

Grovköket är förutom tvättstuga förbindelsen ut till garaget, matkassarna kan med andra ord bäras direkt in i köket. Garaget har mekanisk port och här finns även förråd.

Underbart uterum som är isolerat och har klinkergolv samt skjutpartier som leder vidare ut till trädgården och uteplats med vindskydd i glas. Tjusiga plattläggningar och trädgård som ger känslan av att befinna sig på varmare breddgrader. Vackra planteringar och allting, såväl hus som tomt, är otroligt välskött. Det finns vattenburen golvvärme i hela huset inklusive garage, förråd och uterum.

Vi ses på visning!


Boarea/biarea
132/59 kvm
Driftkostnad
25 167 kr/år
Tomtarea
723 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-19

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Vedvägen såldes av oss 2019-06-19. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Vedvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.