Vedvägen 8 / Västervång / Trelleborg

Slutpris
4 610 000 kr
Boarea/biarea
132/59 kvm
Driftkostnad
25 167 kr/år
Totalareal
723 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-19
Bostaden är såld!

Denna villa på vedvägen såldes av oss 2019-06-19. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på vedvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västervång är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till Västervång och denna vackra och gedigna stenvilla i ett plan med trevlig planlösning. Vi välkomnas av en entré och hall med italienskt klinkergolv. Till vänster har vi köket från Ballingslöv med luckor i ek och bänkskivor i granit. Full maskinpark och matplats för ca fyra personer. Frukostmackan, eller fredagsbubblet, intages med fördel vid köksön.

Villan erbjuder tre bra sovrum. Både badrummet och gäst-toaletten är helkaklade, i badrummet finns både hörnbadkar och dusch.

Mycket trevliga sällskapsytor i det rymliga vardagsrummet med fönster i tre väderstreck och en mysig kamin centralt placerad. Utgång finns till uteplats i söder.

Grovköket är förutom tvättstuga förbindelsen ut till garaget, matkassarna kan med andra ord bäras direkt in i köket. Garaget har mekanisk port och här finns även förråd.

Underbart uterum som är isolerat och har klinkergolv samt skjutpartier som leder vidare ut till trädgården och uteplats med vindskydd i glas. Tjusiga plattläggningar och trädgård som ger känslan av att befinna sig på varmare breddgrader. Vackra planteringar och allting, såväl hus som tomt, är otroligt välskött. Det finns vattenburen golvvärme i hela huset inklusive garage, förråd och uterum.

Vi ses på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration