Röstisvägen 26A / Magnarp / Ängelholm / Nyproduktion

Tvåplanhus med bostadsrätt

BRF Magnis i Magnarpstrand 5
Slutpris
2 395 000 kr
Boarea
120.8 kvm
Avgift
6 444 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-04-27
Bostaden är såld!

Denna parhus på Röstisvägen såldes av oss 2020-04-27. Se alla våra försäljningar i Magnarp samt även på Röstisvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Magnarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Magnarp kan vi nu erbjuda tvåplanshus i fin New England stil med bostadsrätt om 5 rum och kök med havsutsikt. Modernt utrustade med villakänsla ligger parhusen här i ett lugnt bostadsområde med närhet till allt man behöver. Bostadsrätterna är moderna, fullt utrustade och bjuder förutom på tre - fyra sovrum, ett stort fräscht kök och ett härligt vardagsrum, två badrum och separat tvättstuga, även på trädäck och och lättskött tomt. En perfekt bostad för barnfamiljen helt enkelt.

Moderna material och effektiv värmeisolering skapar mycket låga driftskostnader. Extra takhöjd upp till 2,50 meter ger förvånansvärt stor extra rymdkänsla i rummen. Trädgården får ett härligt trädäck och färdiganlagd gräsmatta. Ett förråd på tomten ingår också. En nybyggd bostad ger dig tid över till annat.

I vackra Magnarp bor man när man vill bort från centrums stress och bo i rofylld miljö med havet runt knuten. Byn är genuin och erbjuder en mysig och harmonisk atmosfär.

Vill du veta mer? Kontakta fastighetsmäklare Ulrika Sörensen för ytterligare information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten